Σαββάτο
20 Απριλίου 2024

Χαλάνδρι: Κόντρα με φίλο του φέρεται να έκανε ο 18χρονος που σκοτώθηκε στο τροχαίο - Συνελήφθη 20χρονος

Ελλάδα

Ένας 20χρονος φίλος του 18χρονου που έχασε την ζωή του στο τροχαίο στο Χαλάνδρι τα ξημερώματα συνελήφθη το μεσημέρι.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι προέκυψε από βίντεο από κάμερες ασφαλείας αλλά και μαρτυρίες ότι οι δύο φίλοι έκαναν κόντρες. Έχει οριστεί ειδικός πραγματογνώμονας για να εξετάσει αν όντως τα δύο παιδιά έκαναν κόντρες.

Το αυτοκίνητο του 20χρονου ήταν πολύ κοντά στο αυτοκίνητο του 18χρονου, όπως φάνηκε στα πλάνα από τα βίντεο. Όταν έφτασαν στο σημείο του τροχαίου οι αστυνομικοί, ο 20χρονος ήταν εκεί κοντά στον φίλο του.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που μεγάλο δέντρο ξεριζώθηκε, ενώ το αυτοκίνητο διαλύθηκε. Το περιστατικό σημειώθηκε επί της οδού Παπανικολή στο ρεύμα προς Αγία Παρασκευή.

Ο 18χρονος οδηγός απεγκλωβίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του και διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τι είπε αυτόπτης μάρτυρας του σοκαριστικού τροχαίου

Σύμφωνα με όσα είπε ο αυτόπτης μάρτυρας στον ΑΝΤ1, «ξαφνικά ακούσαμε ένα σπινιάρισμα στα 50 με 100 μέτρα τουλάχιστον και ένα «μπαμ» σαν βόμβα».

Ο αυτόπτης μάρτυρας πρόσθεσε ότι «είδαμε το αμάξι καρφωμένο στο δέντρο, το παιδί με το κεφάλι κάτω. Πήγε κάποιος που γνωρίζει και είδε ότι το παιδί δεν είχε σφυγμό. Καταλάβαμε από την αρχή ότι είχε φύγει από τη ζωή».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Επιχείρηση της ΕΛΑΣ στις φυλακές Κορυδαλλού - Εντοπίστηκαν κινητά, ναρκωτικά και μαχαίρι

Επιχείρηση στις φυλακές Κορυδαλλού πραγματοποίησε τα ξημερώματα η Δίωξη Ναρκωτικών, με τη συνδρομή αστυνομικών της Ε.Κ.Α.Μ., της Ο.Π.Κ.Ε. και δυο αστυνομικών σκύλων. Κατά τη διά...

Πύργος: Σοβαρή συμπλοκή μαθητών σε σταθμό του ΚΤΕΛ – Στο νοσοκομείο ένας 19χρονος (Photos)

Σοβαρή συμπλοκή μεταξύ μαθητών συνέβη το μεσημέρι της Παρασκευής στον σταθμό του ΚΤΕΛ στα Χαλικιάτικα, στον Πύργο. Δύο 19χρονοι λογομάχησαν και τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν, με...

Φόρτωση άρθρων...