Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Χαλκίδα: Αυτοκίνητο παρέσυρε και εγκατέλειψε πεζό

Ελλάδα

Tροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στη Χαλκίδα.Συγκεκριμένα λίγο μετά τις 20.20, ένας πεζός τραυματίστηκε σοβαρά όταν περνώντας διάβαση  παρασύρθηκε από ΙΧ αυτοκίνητο το οποίο τον εγκατέλειψε.

Σοκαρισμένοι περαστικοί άκουσαν τον εκκωφαντικό ήχο της σύγκρουσης και βρέθηκαν αμέσως στο σημείο, όπου κάλεσαν την Τροχαία και το ΕΚΑΒ.

Eθελοντικό όχημα της Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης έσπευσε στο σημείο ώστε να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες ενώ αμέσως μετά ακολούθησαν περιπολικά της Τροχαίας Χαλκίδας και Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ο άνδρας φέρει σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Χαλκίδας ενώ οι αστυνομικοί της Τροχαίας συλλέγουν αυτήν την ώρα πληροφορίες για το συμβάν ώστε να εντοπίσουν τον οδηγό που εγκατέλειψε τον τραυματία.

Πηγή: Εviathema.gr

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Χαρίτσης: «Φοβικές οι ηγεσίες ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ - Δεν μας ενδιαφέρουν και δεν εμπλεκόμαστε οι παρασκηνιακές διαβουλεύσεις»

Αιχμές κατά του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ άφησε ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης, καθώς χαρακτήρισε «φοβικές» τις ηγεσίες των δύο κομμάτων. «Δεν μας ενδιαφέρουν και δεν ...

Φόρτωση άρθρων...