Παρασκευή
10 Μαΐου 2024

Χαλκίδα: Συνελήφθη ο Ινδός δράστης δυο ληστειών και οκτώ διαρρήξεων

Ελλάδα

Εξετάζεται η τυχόν εμπλοκή του 31χρονου και σε άλλες παρανομίες

Επί 18 ημέρες είχε γίνει φόβος και τρόμος ένας νεαρός Ινδός που δρούσε σε διάφορες περιοχές της Χαλκίδας, όπου έκανε ληστείες ή παραβίαζε καταστήματα!

Είναι χαρακτηριστικό, μάλιστα, ότι στο διάστημα που τον αναζητούσαν οι αστυνομικοί για μια ένοπλη ληστεία σε κατάστημα, εκείνος διέπραξε και δεύτερη αλλά και μια σειρά διαρρήξεων!

Ο 31χρονος Ινδός συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας την Κυριακή, καθώς είχε αποδειχθεί ότι αυτός είχε εισβάλει το βράδυ της περασμένης Πέμπτης σε ένα μίνι μάρκετ σε κεντρική οδό της Χαλκίδας φορώντας χειρουργική μάσκα, είχε απειλήσει με στιλέτο τον ιδιοκτήτη και είχε αρπάξει 200 ευρώ. Όπως προέκυψε από την προανάκριση, ενώ οι αρχές αναζητούσαν τα ίχνη του, δυο ημέρες αργότερα λήστεψε μια 71χρονη πετώντας την στο έδαφος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί, για να αρπάξει ένα κινητό τηλέφωνο από την τσάντα της.

Η έρευνα απέδειξε ότι ο νεαρός αλλοδαπός είχε διαπράξει από τις 15 Μαρτίου και ως την σύλληψή του έξι κλοπές και δύο απόπειρες κλοπής σε καταστήματα ένδυσης και υγειονομικού ενδιαφέροντος σε διάφορες περιοχές της Χαλκίδας, στα οποία έσπαζε τις τζαμαρίες και άρπαζε χρηματικά ποσά και είδη ρουχισμού. Σε βάρος του 31χρονου Ινδού σχηματίστηκε δικογραφία για ληστείες και διακεκριμένες κλοπές κατά συρροή και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας, ενώ εξετάζεται η τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες παρανομίες.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...