Τρίτη
30 Απριλίου 2024

Χαλκίδα: Τι αποκαλύπτει η μητέρα του 45χρονου που «έφυγε» από θερμοπληξία

Ελλάδα

Της Μαρίας Καράπα

Το evia online με την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση του επικοινώνησε άμεσα την τραγική είδηση για τον θάνατο ενός 46χρονου που έβγαζε κάποια χρήματα δουλεύοντας περιστασιακά ως ντιλίβερι σε σουβλατζίδικο. Μάλιστα ο εκλιπών χρησιμοποιούσε το ποδήλατό του.

Εντύπωση ωστόσο προκαλεί η ανακοίνωση του νοσοκομείου Χαλκίδας – που είναι γεγονός πρωτόγνωρο – να γράφει για το συμβάν επιβεβαιώνοντας ωστόσο τα συμπτώματα θερμοπληξίας αναφέροντας ότι δεν ήταν διανομέας. Τα πολλά λόγια είναι φτώχια όμως, μπροστά στην φωνή της μάνας που λυγίζει και περιγράφει ότι εργαζόταν και ως ντιλίβερι το παιδί της. Ο λόγος στην μητέρα.

 

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟΥ ΧΑΛΚΙΔΑΣ που περιγράφει την μη ιδιότητα του νεκρού κατά ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ

 

kideia

 

Θυμίζουμε το Αποκλειστικό ρεπορτάζ

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Χαλκίδας από τον αδόκητο χαμό 43χρονου πιθανότατα από θερμοπληξία, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του eviaonline, ο άτυχος 43χρονος ήταν οδηγός ντελίβερι και σήμερα το πρωί πήγε κανονικά στην εργασία του. Γυρνώντας στο σπίτι του στον Καράμπαμπα Χαλκίδας, δήλωσε στην μητέρα του ότι έχει υψηλή θερμοκρασία και πονοκέφαλο.

Αμέσως επικοινώνησαν με γιατρό ο οποίος τους συνέστησε κρύες κομπρέσες στο μέτωπο. Η κατάσταση όμως χειροτέρευε από ώρα σε ώρα και έτσι οι δικοί του τον μετέφεραν στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, με πυρετικούς σπασμούς.

Έγινε εισαγωγή με συμπτώματα θερμοπληξίας, αλλά δυστυχώς έπαθε απανωτά εγκεφαλικά επεισόδια τα οποία τον οδήγησαν στον θάνατο.

Η οικογένειά του βυθίστηκε στο πένθος, τα δύο αδέρφια του και οι γονείς του είναι απαρηγόρητοι, καθώς όσοι τον γνώριζαν έκαναν λόγο για ένα εργατικό και καλοσυνάτο παιδί, με όρεξη για ζωή και σύμφωνα με τις πληροφορίες από το οικείο οικογενειακό του περιβάλλον που συνομίλησε στο eviaonline, ήταν απόλυτα υγιής και δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα υγείας.

Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου, θα ρίξουν οι νεκροψία – νεκροτομή.

 

Πηγή: eviaonline.gr

 

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αττική Οδός: Κλείνουν οι έξοδοι Κάντζα και Κατεχάκη μέχρι το πρωί της Μεγάλης Τρίτης

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν στην Αττική Οδό από το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας μέχρι το πρωί της Μεγάλης Τρίτης. Ειδικότερα: Κλειστή θα παραμείνει από τις 22:0...

Φόρτωση άρθρων...