Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Χαλκιδική: Ανατροπή με τον θάνατο της 16χρονης – Πέθανε από εισρόφηση

Ανατροπή έγινε στην υπόθεση του θανάτου της 16χρονης στη Χαλκιδική. Από εισρόφηση αναχθέντος γαστρικού περιεχομένου και όχι από αλλεργικό σοκ προήλθε τελικά ο θάνατος της 16χρονης από το Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.

Την πληροφορία επιβεβαιώνουν ιατροδικαστικές πηγές, σύμφωνα με το ThessToday. Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, θα ρίξουν περισσότερο φως στην ακριβή αιτία του θανάτου της άτυχης κοπέλας.

Η πρώτη εκτίμηση έλεγε πως η ανήλικη έχασε τη ζωή της στη Χανιώτη Χαλκιδικής από αλλεργικό σοκ έπειτα από κατανάλωση φαγητού σε εστιατόριο.

Νωρίτερα πραγματοποιήθηκε η κηδεία της 16χρονης, όπου ράγισαν καρδιές. 

Η σορός της άτυχης κοπέλας έφτασε στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Παλαιοκάστρου Θεσσαλονίκης, συνοδευόμενη από την οικογένεια, τους συγγενείς και τους φίλους της που «μάρσαραν» με τις μοτοσικλέτες και τα αυτοκίνητα, τα οποία αγαπούσε η ανήλικη κοπέλα.

Τραγικές φιγούρες ο πατέρας και η μητέρα της 16χρονης που έφτασαν στην εκκλησία υποβασταζόμενοι, μη μπορώντας να πιστέψουν την τραγωδία που βρήκε την οικογένειά τους.

Στην εκκλησία βρίσκονται από νωρίς δεκάδες συμμαθητές και φίλοι της 16χρονης Δήμητρας για να την αποχαιρετήσουν και να της πουν το τελευταίο αντίο.

Πριν από λίγο στον Ιερό Ναό έφτασαν και διασώστες του ΕΚΑΒ αλλά και ασθενοφόρο καθώς η μητέρα, η αδελφή της 16χρονης και συμμαθητές της, κατέρρευσαν και λιποθύμησαν μέσα και έξω από την εκκλησία.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ιπποκράτειος Πολιτεία: Εντοπίστηκε παράνομο κέντρο απεξάρτησης τοξικομανών – Πέντε συλλήψεις

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, χθες το μεσημέρι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ωρωπού της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, 5 ...

Φόρτωση άρθρων...