Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Χαλκιδική: Έγινε τεστ DNA, δεν είναι ο ισοβίτης ο δράστης του βιασμού 19χρονης

Νέες εξελίξεις προκύπτουν στην υπόθεση βιασμού της 19χρονης σε παραλία της Χαλκιδικής. Οι εξετάσεις DNA βγήκαν αρνητικές για τον 56χρονο τρόφιμο φυλακών και επιβεβαιώνουν ότι δεν είχε καμία σχέση με τον βιασμό της 19χρονης στη Χαλκιδική.

Σύμφωνα με πληροφορίες του voria.gr, επιβεβαιώθηκε μέσω εξέτασης DNA, ότι ο 56χρονος αλβανικής καταγωγής, τρόφιμος των Αγροτικών Φυλακών Κασσάνδρας για υπόθεση ανθρωποκτονίας, δεν είναι ο άνδρας που βίασε την 19χρονη κοπέλα στην παραλία Κύψα στην Κασσάνδρα της Χαλκιδικής.

Τα αποτελέσματα του εργαστηρίου της Αθήνας, στο οποίο είχαν σταλεί τα στοιχεία DNA τόσο της 19χρονης όσο και του 56χρονου, έδειξαν ότι ο τρόφιμος των φυλακών Κασσάνδρας δεν είναι αυτός που βίασε την άτυχη κοπέλα.

Στο κάδρο των ερευνών της Αστυνομίας έχει μπει ένας αλβανικής καταγωγής κτηνοτρόφος-βοσκός της περιοχής, που τα γενετικά στοιχεία του επίσης έχουν σταλεί για εξέταση στο εργαστήριο της Αθήνας, σύμφωνα με πληροφορίες. 

Ο κτηνοτρόφος-βοσκός δουλεύει σε μαντρί της περιοχής και από τη μέρα που τελέστηκε ο βιασμός εξαφανίστηκε από την περιοχή.

Ο 56χρονος Αλβανός θα οδηγηθεί σήμερα περίπου στις 09:00 στην Εισαγγελέα Πολυγύρου η οποία, υπό το φως των νέων δεδομένων, αναμένεται να αποσύρει την ποινική δίωξη για βιασμό.

Είχε άλλοθι ο 56χρονος

Αμέσως μετά την καταγγελία του θύματος τη Δευτέρα, η οποία επιβεβαιώθηκε από τα ιατροδικαστικά ευρήματα την ίδια μέρα, συνελήφθη για την υπόθεση ο 56χρονος υπήκοος Αλβανίας, τρόφιμος των Αγροτικών Φυλακών Κασσάνδρας.

Ο 56χρονος, που είναι έγκλειστος για υπόθεση ανθρωποκτονίας και εκτίει πολυετή ποινή φυλάκισης, εκτελούσε αντιπυρικές εργασίες στο παράρτημα Ξενοφώντος των φυλακών εκατοντάδες μέτρα μακριά από το σημείο όπου η 22χρονη έπεσε θύμα βιασμού. 

Ο τρόφιμος βρισκόταν υπό συνεχή επιτήρηση. Παράλληλα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε το voria.gr ο τρόφιμος δεν είχε μείνει μόνος του όσο βρισκόταν στο παράρτημα Ξενοφώντος και κυρίως κατά την ώρα τέλεσης του βιασμού, ούτε βρισκόταν τότε σε άδεια από τις αγροτικές φυλακές.

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Η ιατροδικαστική εξέταση που διενεργήθηκε στη Θεσσαλονίκη, πέρα από την επιβεβαίωση του βιασμού, έδειξε ότι η κοπέλα ότι έφερε εκδορές στα πόδια αλλά και εκχυμώσεις στο πρόσωπο, καθώς και τραυματισμένα χείλη. 

H 19χρονη δέχθηκε πισώπλατη επίθεση, ενώ έκανε ηλιοθεραπεία και ετοιμαζόταν να μπει στη θάλασσα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Χειροπέδες σε δύο Σέρβους της συμμορίας «Ροζ Πάνθηρες» - Άδειαζαν κοσμηματοπωλεία στην Αθήνα

Συνελήφθησαν, μεσημβρινές ώρες της 24-4-2024 στο κέντρο της Αθήνας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 2 αλλοδαποί, ...

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στους δρόμους του κέντρου της Αθήνας που είχε διακοπεί λόγω βλάβης σε αγωγούς νερού

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στους δρόμους στο κέντρο της Αθήνας, όπου είχε διακοπεί νωρίτερα λόγω βλάβης σε αγωγούς νερού, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Αστυνομ...

Φόρτωση άρθρων...