Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

Χανιά: Δεύτερη σύλληψη για τον βιασμό της τουρίστριας: Τι υποστηρίζουν οι κατηγορούμενοι

Ελλάδα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση των Χανίων με τον ομαδικό βιασμό της νεαρής τουρίστριας που φέρεται να πιστοποιήθηκε από ιατροδικαστή που την εξέτασε.

Ηδη, έχει συλληφθεί ένας 23χρονος, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και πήρε αναβολή για να απολογηθεί.

Αντιμετωπίζει κατηγορία για κατάχρηση σε ασέλγεια κατά συναυτουργία σε βάρος προσώπου ανίκανο να αντισταθεί λόγω μέθης και ποινική δίωξη για προσωπικές βλάβες ενώ την Τρίτη αναμένεται να απολογηθεί.

Το απόγευμα συνελήφθη και ο 19χρονος. Ήταν καταζητούμενος από το πρωί και διέφευγε. Τόσο εκείνος όσο και ο 23χρονος αρνούνται τα πάντα. Υποστηρίζουν ότι υπήρξε επαφή με την κοπέλα, αλλά με τη συναίνεσή της. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ όμως, ιατροδικαστής που εξέτασε την τουρίστρια, διαπίστωσε πως η κοπέλα είχε κακοποιηθεί.

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Παρασκευής όταν η 21χρονη μαζί με μια φίλη της διασκέδαζαν σε ένα μπαρ στα Χανιά. Εκεί σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, γνωρίστηκαν με μια παρέα νεαρών και όταν οι κοπέλες έφυγαν, οι νεαροί προσφέρθηκαν να τις πάνε με το αυτοκίνητο στο κατάλυμα που διέμεναν. Η μια κοπέλα έφυγε και η δεύτερη μπήκε στο αμάξι που επέβαιναν τρία άτομα ενώ ένας ακόμα ακολουθούσε με δεύτερο αυτοκίνητο.

Όταν έφτασαν στην περιοχή του Πλατανιά σταμάτησαν το αυτοκίνητο σε μια ερημική τοποθεσία και όπως κατήγγειλε σοκαρισμένη η 21χρονη οι δύο τη βίασαν ενώ οι άλλοι δύο έφυγαν. Μάλιστα όταν η κοπέλα άρχισε να φωνάζει, όπως είπε στους αστυνομικούς, ο ένας τη χτύπησε.

Τα δύο άτομα ένας 19 χρόνος και ένας 23χρονος από τα Χανιά, έφυγαν και η κοπέλα βρήκε τη δύναμη να πάρει τηλέφωνο τη φίλη της που έσπευσε να τη βοηθήσει ενώ κατήγγειλε το περιστατικό στο ΑΤ Πλατανιά.

Την υπόθεση ανέλαβε η υποδιεύθυνση ασφαλείας Χανίων, η οποία και μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα ταυτοποίησε τους δύο Κρητικούς και μάλιστα συνέλαβε γρήγορα τον 23χρονο. Λίγες ώρες αργότερα εντοπίστηκε και ο 19χρονος.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Επεισοδιακή καταδίωξη συμμορίας που «ξάφριζε» σπίτια στα Βόρεια Προάστια - Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα

Συνελήφθησαν το βράδυ της Κυριακής στην Κηφισιά, τέσσερις άνδρες ηλικίας 23, 26, 29 και 37 ετών για σύσταση συμμορίας, διακεκριμένες κλοπές, επικίνδυνη οδήγηση, απόπειρα ανθρωποκτο...

Κυψέλη: «Το κεφάλι μου είχε γεμίσει με αίμα όλο το πάτωμα», είπε ο 18χρονος που δέχθηκε επίθεση στο σχολείο

Σοκ προκαλούν τα όσα είπε ο 18χρονος μαθητής από τη Νιγηρία, ο οποίος δέχθηκε επίθεση μέσα στο σχολείο του στην Κυψέλη από έναν 19χρονο Γεωργιανό. Ο θύτης οδηγήθηκε στον εισαγγ...

Πέθανε ο «Ιταλός» του ΠΑΣΟΚ

Έφυγε από τη ζωή το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Χαραλαμπίδης, σε ηλικία 73 ετών. Ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του στη Γλυφάδα. Ήταν γνω...

Φόρτωση άρθρων...