Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Χανιά: Προσαγωγές για το θρίλερ με τον ηλικιωμένο που εντοπίστηκε μαχαιρωμένος

Ελλάδα

Όλα τα ενδεχόμενα εξετάζει η Αστυνομία στα Χανιά σχετικά με την υπόθεση θρίλερ του 80χρονου, ο οποίος εντοπίστηκε μαχαιρωμένος μέσα στο σπίτι του, το πρωί της περασμένης Παρασκευής. 

Ο ηλικιωμένος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Χανίων και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων για τον εντοπισμό και την σύλληψη του δράστη της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος του 80χρονου στο Βαμβακόπουλο Χανίων.

Στο αστυνομικό μέγαρο γίνονται προσαγωγές ατόμων, που ενδεχομένως έχουν άμεση σχέση με την επίθεση σε βάρος του ηλικιωμένου, σύμφωνα με τη neakriti.gr.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι έρευνες των αστυνομικών είναι στραμμένες στο συγγενικό περιβάλλον του 80χρονου. Η προανάκριση συνεχίζεται και σύμφωνα με ενημερωμένες πηγές, στο αστυνομικό μέγαρο έχουν προσαχθεί πρόσωπα που πιθανόν σχετίζονται με την υπόθεση.

Ο 79χρονος εντοπίστηκε από συγγενικό του πρόσωπο, το πρωί της Παρασκευής, τραυματισμένος μέσα στο σπίτι του στη λεωφόρο Καζαντζάκη. Έφερε θλαστικά τραύματα στο πρόσωπο και στο στήθος κι ένα βαρύ τραύμα στο θώρακα με την κατάσταση του να χαρακτηρίζεται σοβαρή. Εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Χανίων και έχει ήδη υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για το ανοιχτό τραύμα στον θώρακα.

Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο του ΕΚΑΒ και αστυνομικές δυνάμεις, που ερεύνησαν τον χώρο και εντόπισαν το μαχαίρι, με το οποίο ο δράστης φέρεται να τραυμάτισε τον ηλικιωμένο. Υπό διερεύνηση βρίσκονται και τα κίνητρα της επίθεσης σε βάρος του 79χρονου.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Φονικό στο Μαρούσι: Ο 23χρονος που έπεσε νεκρός δεν βρισκόταν στο κέντρο - Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για το φονικό που έγινε στο Μαρούσι τα ξημερώματα της Κυριακής. Ο 23χρονος που έπεσε νεκρός δεν βρισκόταν στο νυχτερινό κέντρο. Ο δράστης του φονι...

Φωτιά στο Μάτι: Έξι κατηγορούμενοι ένοχοι για την τραγωδία - Έντονες αντιδράσεις από συγγενείς θυμάτων

Την απόφασή του επί της ενοχής των 21 κατηγορουμένων στη δίκη για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι ανακοίνωσε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών μετά από μακρά ακροαματική διαδικασία. ...

Φόρτωση άρθρων...