Στην σύλληψη ενός 56χρονου άντρα, ο οποίος φέρεται να κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά του πατέρα του στα Χανιά, προχώρησε η Αστυνομία.

Στις 28 Δεκεμβρίου, ένας 80χρονος βρέθηκε μαχαιρωμένος στο Βαμβακόπουλο Χανίων, με τις έρευνες της αστυνομίας να εστιάζουν στο στενό συγγενικό περιβάλλον του.

Η Αστυνομία συνέλαβε τον 56χρονο γιο του, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, σύμφωνα με το ekriti. Σήμερα είχε προσαχθεί και στην πορεία η προσαγωγή μετατράπηκε σε σύλληψη. Οι λόγοι της πράξης του παραμένουν άγνωστοι.

Ο ηλικιωμένος διέφυγε τον κίνδυνο και αναμένεται να βγει από την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χανίων, για να μεταφερθεί στην Χειρουργική Κλινική.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει: «Εξιχνιάσθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος ημεδαπού που έλαβε χώρα νυκτερινές ώρες της 28/12/2023 σε περιοχή του Δήμου Χανίων και συνελήφθη σήμερα (03.01.2024) το μεσημέρι δυνάμει εντάλματος σύλληψης κ. Ανακριτή Χανίων, ημεδαπός κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας και για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων».