Σαββάτο
04 Μαΐου 2024

Χανιά: Συνεχίζεται το θρίλερ με τον τεμαχισμένο άνδρα (Photos)

Ελλάδα

Θρίλερ εκτυλίσσεται στο Ακρωτήρι Χανίων στην Κρήτη. Έπειτα από τον εντοπισμό ενός ανθρώπινου κρανίου στη Διαδημοτική Επιχείρηση Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων, οι αστυνομικοί που διεξάγουν την έρευνα, εντόπισαν και δύο κάτω άκρα.

Η ιστορία που έχει σοκάρει την Κρήτη αποκαλύφθηκε το μεσημέρι όταν εργαζόμενοι της επιχείρησης εντόπισαν, κατά τη διαδικασία διαλογής των αναμεμειγμένων απορριμμάτων, ένα ανθρώπινο κεφάλι μέσα σε μία σακούλα.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που κλήθηκε να εξετάσει το εύρημα, πρόκειται πιθανόν για άνδρα ασιατικής καταγωγής, ηλικίας 30 με 40 ετών. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, το έγκλημα είναι πιθανόν να τελέστηκε το τελευταίο δεκαήμερο. Αυτό δεν είναι σίγουρο καθώς οι μεγάλες θερμοκρασίες είναι πιθανό να έχουν επιταχύνει τις πτωματικές αλλοιώσεις.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η έρευνα στον χώρο πρόκειται να συνεχιστεί για τον εντοπισμό τυχόν περαιτέρω ευρημάτων, ενώ σίγουρο θεωρείται πως θα διερευνηθεί και ποιο είναι το απορριμματοφόρο που μετέφερε τις σακούλες με τα ανθρώπινα μέλη.

Χανιά: Συνεχίζεται το θρίλερ με τον τεμαχισμένο άνδρα
Χανιά: Συνεχίζεται το θρίλερ με τον τεμαχισμένο άνδρα

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...