Δευτέρα
20 Μαΐου 2024

Χιόνια στην Αττική: Διεκόπη η κυκλοφορία στη λεωφόρο Πάρνηθος

Ελλάδα
Tags: χιόνια

Διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Πάρνηθος λόγω χιονόπτωσης, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.

Η διακοπή έγινε στο ρεύμα προς καζίνο, από το ύψος του τελεφερίκ και προς τα επάνω.

Την ίδια στιγμή, λόγω συσσώρευσης υδάτων είναι δυσχερής η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ρεύμα προς Πειραιά, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Κανάρη, στην περιοχή του Αλίμου.

Η ψυχρή εισβολή, που έχει «ντύσει» αρκετές περιοχές της χώρας στα λευκά βρίσκεται σε εξέλιξη. Κύρια χαρακτηριστικά της νέας κακοκαιρίας είναι οι έντονες βροχοπτώσεις, σφοδρές χιονοπτώσεις και οι ισχυροί ανέμοι.

Τα φαινόμενα θα επικεντρωθούν σε Σποράδες, Εύβοια και Αττική, σήμερα, Τρίτη και αύριο, Τετάρτη σύμφωνα με τον διευθυντή Ερευνών του Αστεροσκοπείου Αθηνών και υπεύθυνο της ιστοσελίδας meteo.gr, Κώστα Λαγουβάρδο.

Η κακοκαιρία που πλήττει το μεγαλύτερο μέρος της χώρας χαρακτηρίζεται από έντονες βροχές και χιονοπτώσεις. Από την Ήπειρο μέχρι την Εύβοια και από τη δυτική Μακεδονία μέχρι την Πάρνηθα και τα βουνά της Πελοποννήσου, το τοπίο είναι λευκό, με τους μετεωρολόγους να προβλέπουν έντονα φαινόμενα μέχρι το πρωί της Τετάρτης.

Υποχώρηση των φαινομένων αναμένεται από το μεσημέρι της Τετάρτης, ενώ από το Σαββατοκύριακο έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας που θα επηρεάσει Μαγνησία, Σποράδες, Εύβοια, ολόκληρη τη Στερεά και τη μισή Πελοπόννησο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μαρούσι: Επίθεση σε ομάδα τεσσάρων ανηλίκων – Τραυμάτισαν με αιχμηρό αντικείμενο ελαφρά στο πόδι 14χρονο

Ακόμη ένα περιστατικό βίας με θύμα έναν ανήλικο σημειώθηκε, χθες την νύχτα , αυτή την φορά, κοντά στον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Μαρούσι. Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στην αστυ...

Φόρτωση άρθρων...