Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Χολαργός: Υποψήφιοι «ενοικιαστές» άρπαξαν χρηματοκιβώτιο από ζευγάρι ηλικιωμένων

Ελλάδα

«Φτερά» έκανε το χρηματοκιβώτιο και μαζί οι κόποι μίας ζωής ενός ζευγαριού ηλικιωμένων από τον Χολαργό, από συμμορία απατεώνων – κλεφτών που με τη μέθοδο της απασχόλησης τους άρπαξαν κοσμήματα και ρολόγια αξίας δεκάδων χιλιάδων ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης (25/10) με το ηλικιωμένο ζευγάρι να υποδέχεται στο διαμέρισμα του ένα ζευγάρι υποψήφιων ενοικιαστών ενός άλλου σπιτιού που έχουν. Για λόγους… προστασίας από τον κορωνοϊό, το ζευγάρι των απατεώνων είπε στους ηλικιωμένους να συνομιλήσουν στο μπαλκόνι καθώς και ο καιρός προσφέρονταν για κάτι τέτοιο.

Ωστόσο, κατά την είσοδο τους στο διαμέρισμα του ζευγαριού είχαν φροντίσει τεχνηέντως ώστε η πόρτα να μην κλείσει τελείως και τουλάχιστον ένας συνεργός τους να μπει και να κάνει το σπίτι «φύλλο και φτερό». Είχε μάλιστα αρκετή ώρα στη διάθεση του, καθώς οι συνομιλίες για την ενοικίαση του άλλου διαμερίσματος από τους δήθεν υποψήφιους  διήρκησαν περισσότερο από 15 λεπτά. Το αποτέλεσμα ήταν ο συνεργός ή οι συνεργοί τους, να εντοπίσουν το χρηματοκιβώτιο που υπήρχε στο υπνοδωμάτιο του διαμερίσματος και να το ξηλώσουν.

Όταν οι ηλικιωμένοι αντιλήφθηκαν τι έχει συμβεί ήταν πολύ αργά. Ενημερώθηκε η Άμεση Δράση και το Τμήμα Ασφαλείας Παπάγου – Χολαργού, όπου ανέφεραν ότι στο χρηματοκιβώτιο υπήρχαν κοσμήματα και ρολόγια αξίας περίπου 150.000 ευρώ και κάποια μετρητά. Οι αστυνομικοί πήραν δακτυλικά αποτυπώματα και αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας που ενδεχομένως έχουν καταγράψει τους δράστες.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Το ρομπότ Σοφία έκλεψε τις εντυπώσεις στο Ηράκλειο - Δέχτηκε... προξενιά και αποθέωσε την Κρητική κουζίνα

Τις εντυπώσεις και στο Ηράκλειο, όπου βρέθηκε για την 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής, έκλεψε το ρομπότ Σοφία. Από την πρώτη στιγμή της άφιξής της στο Κλειστό Γυμναστήριο στα Δύο Αοράκ...

Τραγωδία στη Μανωλάδα: Τροχαίο δυστύχημα με νεκρό 56χρονο δικυκλιστή - Συνελήφθη ο οδηγός του αυτοκινήτου

Τροχαίο δυστύχημα με ένα νεκρό συνέβη νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου στη Μανωλάδα στην θέση «Παλαιοσταφίδα». Σύμφωνα με το patrisnews, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, το δυ...

Φόρτωση άρθρων...