Κυριακή
05 Μαΐου 2024

Χριστίνα Σούζη: Βίντεο-σοκ από το σοβαρό τροχαίο της μετεωρολόγου

Σοκ προκαλεί βίντεο από το τροχαίο ατύχημα που είχε η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ, Χριστίνα Σούζη, το απόγευμα της Τετάρτης στη λεωφόρο Κηφισίας στο Μαρούσι. 

Το αυτοκίνητό της Χριστίνας Σούζη ανατράπηκε και λίγο αργότερα η μετεωρολόγος διακομίστηκε αιμόφυρτη στο νοσοκομείο. 

Όπως φαίνεται στο βίντεο που εξασφάλισε το MEGA, το αυτοκίνητο της Χριστίνας Σούζη κινείται στη μεσαία λωρίδα και μπροστά του στα δεξιά ένα μαύρο αυτοκίνητο με πολύ χαμηλότερη ταχύτητα. 

Παρά το γεγονός ότι δεν διακρίνεται ευκρινώς στα πλάνα, φαίνεται πως το αυτοκίνητο της Χριστίνας Σούζη χτύπησε στο πίσω αριστερό μέρος του άλλου αυτοκινήτου με τέτοια γωνία, που δημιουργήθηκε «ράμπα», με αποτέλεσμα (καθώς η ταχύτητά του ήταν σαφώς μεγαλύτερη) να σηκωθεί στον αέρα και να ανατραπεί.

Στα πλάνα που ακολουθούν φαίνεται το αυτοκίνητο της μετεωρολόγου να σέρνεται με τον ουρανό στην άσφαλτο έως ότου ακινητοποίηθηκε σχεδον μπροστά στο φανάρι. 

Την ίδια στιγμή, ο οδηγός του μαύρου αυτοκινήτου πρόλαβε και το ακινητοποίησε εγκαίρως. Είναι ευτύχημα που η Χριστίνα Σούζη δεν τραυματίστηκε σοβαρά, όπως ευτύχημα είναι πως στην ανεξέλεγκτη πορεία του αυτοκινήτου της δεν υπήρχε κάποια μηχανή ή ακόμη και πεζός.

Το μαύρο αυτοκίνητο φρενάρει και το αυτοκίνητο της Χριστίνας Σούζη χτυπάει στα προστατευτικά κάγκελα και ακινητοποιείται μπροστά από το φανάρι.

Από τη στιγμή που εμφανίζεται στο πλάνο το αυτοκίνητο της μετεωρολόγου μέχρι το σημείο που ακινητοποιείται περνούν μόλις πέντε δευτερόλεπτα όπως προκύπτει από το βίντεο.

«Στο νοσοκομείο είμαι ακόμα, αρκετά καλύτερα. Έχω κάνει τις εξετάσεις, δεν έχει τίποτα, μόνο το πρόσωπό μου έχει. Σίγουρα πάντως θα είμαι εδώ γιατί πρέπει να συνεχίσω την ενδοφλέβια αντιβίωση. Δοξάζω τον Θεό, τίποτα άλλο. Άγιο είχα», είπε η Χριστίνα Σούζη.

Στο φανάρι που ακινητοποιήθηκε το όχημα της Χριστίνας Σούζη έτυχε εκείνη την ώρα να βρίσκεται ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Βασίλης Κωνσταντίνου, που βγήκε αμέσως από το δικό του όχημα για να βοηθήσει.

Η Χριστίνα Σούζη δήλωσε ότι δεν θυμάται πως έγινε το τροχαίο και πως το όχημά της βρέθηκε αναποδογυρισμένο. «Εγώ θυμάμαι μόνο ότι βρέθηκα ανάποδα, σε ένα αυτοκίνητο μέσα. Πώς έγινε, τι έγινε, δεν θυμάμαι τίποτα. Δεν ξέρω, τι να σας πω. Υποθέτω ότι αποσπάστηκε η προσοχή μου κάπως, δεν ξέρω τι να σας πω» ανέφερε η Χριστίνα Σούζη.

Ακόμα, η μετεωρολόγος συμπλήρωσε: «Το θέμα είναι ότι βγήκα μόνη μου, με βοήθησε για να βγω ο κύριος Βασίλης Κωνσταντίνου και βγήκα και κάθισα στο πεζούλι περπατώντας. Εκεί κατάλαβα ότι δεν έχω κάτι σπασμένο, αυτό κατάλαβα, αλλά είχα αίματα στο πρόσωπο και στη μύτη μου και έτρεχαν αίματα, γιατί έχω σκίσει τη μύτη μου και το μάτι μου και τα λοιπά. Βλέπω τον εαυτό μου στην φωτογραφία και λέω: “Παναγία μου, πότε θα ξαναγίνω έτσι;”. Ήμουν πάρα πολύ τυχερή, μέσα στην ατυχία μου».

Δείτε το βίντεο: 
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ζευγάρι έκανε “φύλλο και φτερό” σπίτια σε Πιερία και Λάρισα- Δέκα διαρρήξεις σε τρεις μήνες

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, εξιχνίασαν συνολικά 10 διαρρήξεις οικιών, που έγιναν από Σεπτέμβριο έως Νοέμβριο του 2023, σε περιοχές της Πιερίας και της Λάρισα...

Φόρτωση άρθρων...