Κυριακή
05 Μαΐου 2024

Χρυσοχοΐδης: Ανοίγουν τα γήπεδα στις 12 Φεβρουαρίου - Οι φίλαθλοι να στείλουν μήνυμα κατά της βίας

Πολιτική

Στις 12 Φεβρουαρίου θα ανοίξουν τα γήπεδα ποδοσφαίρου, όπως ανέφερε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη καλεί τους φιλάθλους να πάρουν τα παιδιά τους και να πάνε στα γήπεδα, που αναμένεται να ανοίξουν στις 12 Φεβρουαρίου, για να στείλουν μήνυμα κατά της δράσης εγκληματικών οργανώσεων στο ποδόσφαιρο.

Βασική προτεραιότητα του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη είναι η αντιμετώπιση της μικροεγκληματικότητας, τονίζει ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ΕΡΤNEWS και θα μεταδοθεί στις 22:00 της Τρίτης 23 Ιανουαρίου στην εκπομπή «Στο Κέντρο» και τον Γιώργο Κουβαρά.

«Να πάρουμε τα παιδιά μας και να πάμε όλοι στα γήπεδα που ανοίγουν 12 Φεβρουαρίου και να τελειώνουμε με όλους αυτούς» είπε ο υπουργός και πρόσθεσε: «Έτσι θα αναγκάσουμε και τους ιδιοκτήτες των ΠΑΕ, τους υπεύθυνους, οι οποίοι δεν έχουν λόγους να έχουν γήπεδα τα οποία καίγονται ή δεν έχουν λόγους να έχουν γήπεδα τα οποία δημιουργούν προβλήματα γιατί κι αυτοί εισπράττουν από έναν καλό αγώνα, μια συνεργασία».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στην Τήνο για το Πάσχα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στην Τήνο θα περάσει τις ημέρες του Πάσχα ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την οικογένειά του, σε μία μικρή ανάπαυλα πριν από την προεκλογική περίοδο εν όψει των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίο...

Φόρτωση άρθρων...