Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

«Xτύπησε» τη Μεσσηνία η κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι και καταστήματα (Photos)

Σημαντικά προβλήματα προκάλεσε η κακοκαιρία στη Μεσσηνία, κυρίως στο δήμο Οιχαλίας. Το επαρχιακό και το αγροτικό δίκτυο σε Διαβολίτσι και Κάτω Μέλπεια υπέστη ζημιές.

Ακόμα, σημειώθηκε εισροή υδάτων σε ισόγεια και υπόγεια σε περιορισμένο αριθμό επιχειρήσεων στο Διαβολίτσι, σύμφωνα με το messinialive.gr.

Την περιοχή, στην οποία επενέβησαν μηχανήματα της Περιφέρειας και του δήμου αποκαθιστώντας τις ζημιές, επισκέφθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Ανδρέας Τσουκαλάς, συνοδευόμενος από το συντονιστή Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου Βασίλη Χαντζή και αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες. Επιτόπου βρέθηκε και η δήμαρχος Οιχαλίας, Παναγιώτα Γεωργακοπούλου, με άλλα αυτοδιοικητικά και υπηρεσιακά στελέχη του δήμου.

Όπως ενημέρωσαν τους πολίτες οι παράγοντες της Περιφέρειας, η Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας θα προβεί άμεσα στη συγκρότηση δύο επιτροπών -μίας για την καταγραφή των ζημιών στις υποδομές και μίας για το ανάλογο έργο στις επιχειρήσεις - οι οποίες θα μεταβούν για αυτοψία στην πληγείσα περιοχή στην αρχή της ερχόμενης εβδομάδας.

«Xτύπησε» τη Μεσσηνία η κακοκαιρία
«Xτύπησε» τη Μεσσηνία η κακοκαιρία

 

«Xτύπησε» τη Μεσσηνία η κακοκαιρία
«Xτύπησε» τη Μεσσηνία η κακοκαιρία

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πάτρα: Μαθητής έπαθε ηλεκτροπληξία από γυμνό καλώδιο στις σκάλες του σχολείου του

Από θαύμα σώθηκε μαθητής λυκείου στην Πάτρα, όταν υπέστη ηλεκτροπληξία καθώς ακούμπησε γυμνό καλώδιο ρεύματος το οποίο εξείχε από εντοιχισμένο «κουτί» στις σκάλες του σχολικού συγκ...

Κυψέλη: «Το κεφάλι μου είχε γεμίσει με αίμα όλο το πάτωμα», είπε ο 18χρονος που δέχθηκε επίθεση στο σχολείο

Σοκ προκαλούν τα όσα είπε ο 18χρονος μαθητής από τη Νιγηρία, ο οποίος δέχθηκε επίθεση μέσα στο σχολείο του στην Κυψέλη από έναν 19χρονο Γεωργιανό. Ο θύτης οδηγήθηκε στον εισαγγ...

Φόρτωση άρθρων...