Τετάρτη
24 Απριλίου 2024

Ζάκυνθος: 51χρονος σκότωσε τη 40χρονη σύζυγό του - Συνελήφθη ο 51χρονος δράστης

Καταδικασμένος για ενδοοικογενειακή βία ο γυναικοκτόνος. Δολοφόνησε την 41χρονη σύζυγό του αφού τον μήνυσε δεύτερη φορά για ενδοοικογενειακή βία.

Ελλάδα

Νέα γυναικοκτονία διαπράχτηκε αυτή τη φορά στο Τσιλιβί στην Ζάκυνθο. Ένας 51χρονος αναζητείται από την Αστυνομία, καθώς χθες μετά τα μεσάνυχτα, μαχαίρωσε την 40χρονη σύζυγό του. Η γυναίκα εξέπνευσε λίγη ώρα στο Νοσοκομείο Ζακύνθου.

Πληροφορίες της ΕΡΤ αναφέρουν ο δράστης αλβανικής καταγωγής, έπειτα από καβγά, ξυλοκόπησε άγρια την σύζυγό του, ενώ στη συνέχεια την μαχαίρωσε αρκετές φορές στον θώρακα και στον λαιμό. Η άτυχη γυναίκα εξέπνευσε λίγη ώρα μετά στο νοσοκομείο.

Το ζευγάρι έχει τρία παιδιά, τα δύο ανήλικα, με το ενήλικο αγόρι να βρίσκεται εκτός Ζακύνθου.

Συνελήφθη ο 51χρονος δράστης - Τον είχε καταγγείλει για ενδοοικογενειακή βία πριν την σκοτώσει

Ο 51χρονος δράστης αλβανικής καταγωγής συνελήφθη από την αστυνομία σήμερα το πρωί.

Σύμφωνα με το imerazante.gr,  η άτυχη γυναίκα είχε κάνει καταγγελία στη αστυνομία για ενδοοικογενειακή βία. Ο 51χρονος είχε φύγει από το σπίτι, που έμεναν μαζί. 

Ο άνδρας επέστρεψε όμως χθες το βράδυ και έπειτα από έντονο καβγά, την ξυλοκόπησε και της επιτέθηκε με μαχαίρι, χτυπώντας την στο θώρακα και στον λαιμό.

Στις 21:30 το βράδυ της Κυριακής η άτυχη γυναίκα είχε μεταβεί στο αστυνομικό τμήμα και κατέθεσε μήνυση κατά του βκαθώς λίγα λεπτά νωρίτερα την είχε χτυπήσει. Στις 22:30 επέστρεψε στο σπίτι και τότε ο δράστης σε έξαλλη κατάσταση, σύμφωνα με μαρτυρία γειτόνισσας, την χτύπησε και την τραβούσε από τα μαλλιά φωνάζοντας πως θα την σκοτώσει.

Λίγα λεπτά αργότερα η γειτόνισα πήγε στο σπίτι της γυναίκας όπου και την βρήκε μέσα σε μια λίμνη αίματος, έχοντας δίπλα της ένα κουζινομάχαιρο η λάμα του οποίου είχε στραβώσει από τα χτυπήματα στο σώμα της.

Ο δράστης της γυναικοκτονίας ήταν γνωστός στις αρχές για τον βίαιο χαρακτήρα του. Μόλις στις 22 Ιουνίου του τρέχοντος έτους, είχε καταδικαστεί για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της 41χρονης και του είχε απαγορευτεί να προσεγγίζει το σπίτι της σε απόσταση 100 μέτρων. Όμως, η γυναίκα τον λυπήθηκε καθώς δεν είχε που να μείνει και τον φιλοξενούσε το σπίτι της, μέχρι που χθες βράδυ της σκότωσε.

Ζάκυνθος: 51χρονος σκότωσε τη 40χρονη σύζυγό του - Συνελήφθη ο 51χρονος δράστης
Ζάκυνθος: 51χρονος σκότωσε την 40χρονη σύζυγό του - Συνελήφθη ο 51χρονος δράστης

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Θεσσαλία: Το σχέδιο αποκατάστασης ζημιών σε οδικές, σιδηροδρομικές και σχολικές υποδομές

Το σχέδιο αποκατάστασης των ζημιών σε οδικές, σιδηροδρομικές και σχολικές υποδομές στη Θεσσαλία από τις σφοδρές κακοκαιρίες «Daniel» και του «Elias». Το μήνυμα ανάταξης της Θεσσ...

Φόρτωση άρθρων...