Πέμπτη
16 Μαΐου 2024

Ζάκυνθος: Άνδρας έπεσε από την ταράτσα του σπιτιού του και σκοτώθηκε

Ελλάδα

Τραγωδία στη Ζάκυνθο. Άνδρας έχασε τη ζωή του, όταν έπεσε από την ταράτσα του σπιτιού του, όπου είχε ανέβει για να κάνει εργασίες.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα imerazante.gr,  το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στην πλατεία Αγίου Λουκά, όταν ο 56χρονος που ήταν οδηγός ταξί, ανέβηκε στον 2ο όροφο, στην ταράτσα, προκειμένου να κάνει κάποιες εργασίες για την υγρασία στο κτίριο. Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έχασε την ισορροπία του και βρέθηκε στο κενό, με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατο του.

Τον άτυχο 56χρονο, πατέρα δύο παιδιών, βρήκε χωρίς τις αισθήσεις του, πεσμένο στο κατώφλι του σπιτιού τους, ο γιος του, που κάλεσε το ασθενοφόρο. Μέσα σε λίγα λεπτά ο άτυχος άντρας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αφρικανική σκόνη: «Καμπανάκι» από το υπουργείο Υγείας για τις ευπαθείς ομάδες - Τα μέτρα προστασίας

Σε υπενθύμιση της εγκυκλίου για την προστασία της Δημόσιας Υγείας από την αφρικανική σκόνη, προχώρησε το υπουργείο Υγείας. Σε συνέχεια των πρόσφατων μετεωρολογικών προγνώσεων αν...

Μενίδι: Τρεις φορές είχε καταγγείλει τον σύζυγό της για ενδοοικογενειακή βία η 40χρονη που δολοφονήθηκε

Τις σκιώδεις γωνίες της δολοφονίας της γυναίκας από την Αλβανία που εντοπίστηκε το πρωί της Πέμπτης νεκρή στη μέση του δρόμου στο Μενίδι με ένα μαχαίρι στην κοιλιά προσπαθούν να φω...

Φόρτωση άρθρων...