Τετάρτη
15 Μαΐου 2024

Ζάκυνθος - Υπόθεση Κορφιάτη: Αποφυλακίστηκε η 27χρονη «τσιλιαδόρος»

Αποφυλακίστηκε η 27χρονη «τσιλιαδόρος» στην υπόθεση της δολοφονίας της Χριστίνας Κλουτσινιώτη τον Ιούνιο του 2020 στη Ζάκυνθο. Η Χριστίνα Κλουτσινιώτη ήταν η σύζυγος του δολοφονηθέντος επιχειρηματία Ντίμη Κορφιάτη.

Η νεαρή γυναίκα μετά από έξι μήνες κράτησης στις φυλακές Κορυδαλλού υπέβαλλε μέσω των συνηγόρων της Γιάννη Γλύκα και Αγγελικής Πέττα, αίτηση για την άρση της προσωρινής της κράτησης. Το αίτημα έγινε δεκτό με αποτέλεσμα, παραμονή Πρωτοχρονιάς η 27χρονη Ζακυνθινή, να βρεθεί εκτός φυλακής.

Η νεαρή γυναίκα παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ζακύνθου στα μέσα Ιουνίου και στη συνέχεια πήρε τον δρόμο για τις φυλακές Κορυδαλλού.

Η νεαρή γυναίκα είναι φίλη του ενός εκ των φερόμενων φυσικών αυτουργών της δολοφονίας και σύμφωνα με την Αστυνομία είχε ρόλο τσιλιαδόρου και παρακολουθούσε την μηχανή που επέβαινε ο 54χρονος Ντίμης Κορφιάτης και η 37χρονη Χριστίνα Κλουτσινιώτη, με ένα μαύρο μικρό αυτοκίνητο και ενημέρωνε τους εκτελεστές το δρομολόγιο του ζευγαριού.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Διαβόητος αρχηγός τουρκικής συμμορίας συνελήφθη στην Αθήνα μετά από συνεργασία ΕΥΠ - τουρκικών Αρχών

Συνελήφθη στην Αθήνα ο αρχηγός της διαβόητου κυκλώματος οργανωμένου εγκλήματος «Bayğaras», η βάση του οποίου βρίσκεται στα Αδανά της Τουρκίας. Η σύλληψη έγινε στους Αμπελόκηπους. ...

Παγκράτι: Ληστεία με πριόνι σε περίπτερο - Ο υπάλληλος παραιτήθηκε μετά το σοκ (βίντεο)

Στόχος ληστείας έγινε πριν από δύο ημέρες περίπετρο στο Παγκράτι με τον δράστη να απειλεί τον υπάλληλο με πριόνι που κρατούσε στα χέρια του. Όπως φαίνεται στο βίντεο από κάμερα ...

Φόρτωση άρθρων...