Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Πολυτεχνειούπολη: Ελεύθεροι εφτά από τους συλληφθέντες

Ελλάδα

Ελεύθεροι αφέθηκαν εφτά από τους συλληφθέντες στην Πολυτεχνειούπολη στου Ζωγράφου. Οι εφτά συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα στο Αυτόφωρο και σε βάρος τους έχουν σχηματιστεί δύο δικογραφίες. 

Μεταξύ αυτών ήταν και η 22χρονη δόκιμη αστυνομικός, που φέρεται να ενημέρωνε τα μέλη της συμμορίας για τις επιχειρήσεις της Αστυνομίας.

Για όσους περιλαμβάνονται στην πρώτη δικογραφία η δίκη αναβλήθηκε για τις 14 Νοεμβρίου λόγω της αποχής των δικηγόρων από δίκες που αφορούν το άρθρο 187 παρ. 6 του Ποινικού Κώδικα. 

Για όσους περιλαμβάνονται στη δεύτερη δικογραφία αναβλήθηκε για τις 10 Οκτωβρίου λόγω της απουσίας του βασικού μάρτυρα αστυνομικού.

Αύριο, Παρασκευή, αναμένεται να απολογηθούν όσοι εκ των συλληφθέντων κατηγορούνται για πράξεις κακουργηματικού χαρακτήρα.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στους δρόμους του κέντρου της Αθήνας που είχε διακοπεί λόγω βλάβης σε αγωγούς νερού

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στους δρόμους στο κέντρο της Αθήνας, όπου είχε διακοπεί νωρίτερα λόγω βλάβης σε αγωγούς νερού, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Αστυνομ...

Θεσσαλονίκη: Ένοχοι 51 κατηγορούμενοι για το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο

Ένοχοι κρίθηκαν 51 εκ των 60 κατηγορουμένων, που είχαν συλληφθεί οι περισσότεροι εξ αυτών στη μεγάλη επιχείρηση, που είχε κάνει η Αστυνομία στους χώρους του Αριστοτελείου Πανεπιστη...

Μονεμβασιά: Σε ύφεση η φωτιά στον Άγιο Στέφανο

Σε ύφεση είναι η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το πρωί, σε αγροτοδασική έκταση, νότια του Αγίου Στεφάνου, στη Μονεμβασιά στη Λακωνία. Για την κατάσβεση της φωτιάς κινητοποιήθηκαν επίγ...

Φόρτωση άρθρων...