Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Ζωγράφου: Επεισόδια στην Πανεπιστημιούπολη (Photos)

Επεισόδια έγιναν αργά χθες το βράδυ στου Ζωγράφου. Ομάδα νεαρών βγήκε από την Πανεπιστημιούπολη, έβαλε φωτιά σε κάδους απορριμάτων και επιτέθηκε στους αστυνομικούς.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν λίγο μετά τις 3:30 τα ξημερώματα όταν μια ομάδα περίπου 20 νεαρών βγήκε από το χώρο του Πανεπιστημίου και άναψαν φωτιά σε κάδους επί της λεωφόρου Ούλωφ Πάλμε.

Έπειτα οι νεαροί επιτέθηκαν σε αστυνομικούς που βρίσκονταν στο σημείο με αποτέλεσμα οι τελευταίοι να προχωρήσουν σε ρίψη χειροβομβίδων κρότου-λάμψης για να τους απομακρύνουν.

Οι φλόγες από τους κάδους επεκτάθηκαν και σε σταθμευμένα αυτοκίνητα. Ένα αυτοκίνητο κάηκε ολοσχερώς και δύο έχουν υποστεί υλικές ζημιές.

Ζωγράφου: Επεισόδια στην Πανεπιστημιούπολη
Ζωγράφου: Επεισόδια στην Πανεπιστημιούπολη
Ζωγράφου: Επεισόδια στην Πανεπιστημιούπολη

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Θεσσαλονίκη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τη Μεγάλη Παρασκευή λόγω περιφοράς των Επιταφίων - Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ στη Θεσσαλονίκη τη Μεγάλη Παρασκευή λόγω της περιφοράς Επιταφίων. Η Αστυνομία στην ανακοίνωση της απευθύνει έκκληση προς τους οδηγούς ώ...

Άστατος ο καιρός μέχρι την Κυριακή του Πάσχα - Σε ποιες περιοχές αναμένονται βροχές και καταιγίδες

Με δύο πρόσωπα θα είναι ο καιρός μέχρι και την Κυριακή του Πάσχα, όπως προβλέπουν οι μετεωρολόγοι. Στα βόρεια και δυτικά αναμένονται βροχές, ενώ στα νότια ο καιρός θα είναι αίθριος...

Φόρτωση άρθρων...