Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Ιωάννινα: Τέσσερις τραυματίες έπειτα από άγρια συμπλοκή

Ελλάδα

Άγρια συμπλοκή έγινε στα Ιωάννινα αργά το απόγευμα. Στη συμπλοκή τραυματίστηκαν τέσσερα άτομα και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο.

Πέντε άτομα αφού εξήλθαν από αυτοκίνητο, επιτέθηκαν σε τέσσερα άτομα ηλικίας κάτω των 30 ετών, σύμφωνα με πληροφορίες του epiruspost.gr.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, τα τέσσερα άτομα που δέχθηκαν την επίθεση έχουν διακομισθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων. Ο ένας εξ αυτών φέρει βαριά τραύματα και αναμένεται να χειρουργηθεί.

Επίσης, οι άλλοι δύο είναι τραυματισμένοι, ενώ ο τέταρτος πιο ελαφρά.

Η συμπλοκή έχει προκαλέσει την κινητοποίηση της Αστυνομίας, η οποία αναζητά τους δράστες όπως και τα κίνητρα της επίθεσης.

Τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης αναφέρει ότι, ενδεχομένως η επίθεση αποδίδεται σε οπαδικά κίνητρα, ωστόσο, αυτό μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πάτρα: Συνελήφθησαν 25 άτομα για επιθέσεις σε αστυνομικούς και φθορές σε αστικά λεωφορεία

Σε 25 συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία στην Πάτρα, έπειτα από τις φθορές σε αστικά λεωφορεία και την επίθεση εναντίον αστυνομικών στο κέντρο της πόλης. Ομάδα νεαρών βγήκε έξω από...

Πρόγραμμα «Προλαμβάνω»: Επεκτείνονται σε καρκίνο του παχέος εντέρου και καρδιά τα προγράμματα δωρεάν προσυμπτωματικού ελέγχου

Το πρόγραμμα του υπουργείου Υγείας «Προλαμβάνω» παρουσιάστηκε την Παρασκευή από την ηγεσία του υπουργείου Υγείας σε εκδήλωση στο Ίδρυμα «Βασίλη και Ελίζας» Γουλανδρή, παρουσία του ...

Φόρτωση άρθρων...