Παρασκευή
10 Μαΐου 2024

Νικόλαος Ζόμπολας: Δηλώνω την υποψηφιότητα μου για τις Εκλογές στην παράταξη «Αγία Παρασκευή η πόλη μας»

Υποψήφιος στις Εκλογές της παράταξης «Αγία Παρασκευή η πόλη μας» για την εκλογή νέου επικεφαλής θα είναι ο Νικόλαος Ζόμπολας.

Σε δήλωσή του ο νυν αντιδήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Νικόλαος Ζόμπολας, αναφέρει: «Δηλώνω παρών για την διαδοχή του Βασίλη Ζορμπά, μέσα από τις διαδικασίες εκλογής νέου επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αγία Παρασκευή – Η πόλη μας!», που θα πραγματοποιηθούν στις 19/11, μετά την οδυνηρή ήττα της δημοτικής μας παράταξης και των ευρύτερων κεντροδεξιών παρατάξεων.

Είναι προφανές ότι η παρουσία μου αποτελεί πυλώνα ανανέωσης, όπως έχει εκφραστεί εμφατικά με δημόσιες δηλώσεις μου τα τελευταία χρόνια και τοποθετήσεις μου στο δημοτικό συμβούλιο και ο δήμαρχος θα διαφυλάξει την ακεραιότητα και την απρόσκοπτη διαδικασία.

Είναι σαφές ότι ο κόσμος της κεντροδεξιάς παράταξης αποδοκίμασε όλες τις αντίστοιχες παρατάξεις με χαμηλά ποσοστά και μείωση δυνάμεων και δήλωσε την απογοήτευση του.

Η αποχή είναι μήνυμα των πολιτών για λάθος πολιτικές. Να μην ξεχνάμε πόσες χιλιάδες ψήφους έχασαν οι παρατάξεις.
Προχωράμε δυναμικά σε νέα εποχή και ανασύνταξη δυνάμεων!

Σύνθεση_ Συναίνεση_ Δημιουργία

Νίκος Ζόμπολας

Αντιδήμαρχος Νεολαίας».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πάτρα: Εξαφανίστηκαν πέντε αδέλφια από το νοσοκομείο στο Ρίο – Eίχαν μεταφερθεί εκεί με εισαγγελική εντολή

Συναγερμός έχει σημάνει στην Πάτρα, καθώς πέντε παιδιά εξαφανίστηκαν από το νοσοκομείο στο Ρίο όπου είχαν μεταφερθεί μετά από εισαγγελική εντολή, καθώς αφαιρέθηκε από τους γονείς τ...

Επιστολική ψήφος-Ευρωεκλογές: Τι πρέπει να κάνουν οι ψηφοφόροι μόλις παραλάβουν τον φάκελο

Σε εξέλιξη βρίσκεται η αποστολή των ειδικών φακέλων προς τους ψηφοφόρους που έκαναν εγγραφή στην πλατφόρμα για να ψηφίσουν με επιστολική ψήφο στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου. ...

Φόρτωση άρθρων...