Τρίτη
14 Μαΐου 2024

Προσλήψεις 1.200 ανέργων σε Δήμους, ΔΕΗ, Μουσεία, ΕΒΖ μέσα στον Αύγουστο

Προσλήψεις

Με διαδικασίες εξπρές γίνονται ήδη οι αιτήσεις για την πρόσληψεις 1.290 ατόμων σε φορείς όπως δήμοι, ΔΕΗ, ΚΕΕΛΠΝΟ, μουσεία, τη βιομηχανία ζάχαρης κλπ.

Τέσσερις προσκλήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος εκδόθηκαν από το ΚΕΕΛΠΝΟ για την κάλυψη 850 θέσεων εργασίας στην Κεντρική του Υπηρεσία, στις Κεντρικές Υπηρεσίες του ΕΚΕΠΥ και των ΥΠΕ της χώρας, σε νοσηλευτικά ιδρύματα και κέντρα υγείας και στο ΕΚΑΒ, όπου αντιστοιχούν 40 θέσεις Διασωστών-Πληρωμάτων Ασθενοφόρων. Η προθεσμία για αιτήσεις θα «τρέξει» έως τις 22 Αυγούστου.

Οι δημοφιλέστερες ειδικότητες αφορούν γιατρούς διαφόρων ειδικεύσεων, νοσηλευτές, διαπολιτισμικούς μεσολαβητές, διοικητικούς και στελέχη υποστήριξης και λειτουργίας δικτύου, ακτινολόγους, βοηθούς νοσηλευτών και κοινωνικούς λειτουργούς.

Οι ειδικότητες που αναζητούνται είναι κυρίως γιατροί, νοσηλευτές, αρχαιολόγοι, εργάτες, οδηγοί, χειριστές μηχανημάτων, διασώστες κ.α. Τα κριτήρια που θα ληφθούν υπόψη είναι ο χρόνος ανεργίας ο αριθμός των τέκνων, οι τίτλοι και ο βαθμός σπουδών αλλά και η προϋπηρεσία.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΙΣΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

ΑΣΕΠ: Στην τελική ευθεία για 2.206 προσλήψεις στο Δημόσιο - Δείτε αναλυτικά τις προκηρύξεις

Πέντε διαγωνισμοί για μόνιμους υπαλλήλους, μέσω ΑΣΕΠ αναμένεται να «ανοίξουν» μέχρι τα μέσα της άνοιξης για 2.206 νέες προσλήψεις στο Δημόσιο. Πρόκειται για προκηρύξεις που βρίσ...

Έρχονται 1.137 προσλήψεις σε Νοσοκομεία και ΕΚΑΒ

Οι προσλήψεις γίνονται στο πλαίσιο της ενίσχυσης του προσωπικού των υγειονομικών δομών. Οι 538 αφορούν το ΕΚΑΒ και οι 599 τα νοσοκομεία. Υπεγράφη η απόφαση για έκδοση προκήρυξης απ...

Φόρτωση άρθρων...