Κυριακή
16 Ιουνίου 2024

Άγρια ενδοοικογενειακή κόντρα: Ο Μαζωνάκης εναντίον της αδερφής του για τα περιουσιακά

Media

Με την αδερφή του, Βάσω Μαζωνάκη, βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη ο πασίγνωστος τραγουδιστής Γιώργος Μαζωνάκης.

Η Βάσω Μαζωνάκη ήταν επί χρόνια μάνατζερ του τραγουδιστή και άτομο της απολύτου εμπιστοσύνης του.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του δικηγόρου του Γιώργου Μαζωνάκη η «μείζονα αντιδικία» με την αδελφή του, η οποία δεν κατονομάζεται, αφορά «στη διασφάλιση της περιουσιακής του κατάστασης και της επαγγελματικής του διαδρομής».

Κατά την ανακοίνωση, μάλιστα, χθες, Τετάρτη, «έγινε το πρώτο βήμα στην κατεύθυνση αυτή με την εκδίκαση Αιτήσεως Ασφαλιστικών Μέτρων ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πειραιώς».

Η ανακοίνωση του δικηγόρου του Γιώργου Μαζωνάκη, Θεόδωρου Μαντά:

«Η Δικηγορική Εταιρεία ΘΕΟΔΩΡΟΣ Π. ΜΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ έχει αναλάβει τη νομική εκπροσώπηση του κορυφαίου Έλληνα ερμηνευτή κ. Γεωργίου Μαζωνάκη σε μείζονα αντιδικία που αφορά στη διασφάλιση της περιουσιακής του κατάστασης και της επαγγελματικής του διαδρομής.

Η ελληνική Δικαιοσύνη, αστική και ποινική, μέσω των αρμοδίων θεσμικών οργάνων της έχει πλέον το λόγο!

Σήμερα (σ.σ. χθες) έγινε το πρώτο βήμα στην κατεύθυνση αυτή με την εκδίκαση Αιτήσεως Ασφαλιστικών Μέτρων ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πειραιώς».

«Έχουν μαλώσει και στο παρελθόν για οικονομικά θέματα»

Σύμφωνα με μαρτυρία ανθρώπου από το στενό περιβάλλον του Γιώργου Μαζωνάκη στο «Πρωινό», ο ίδιος είχε τσακωθεί ξανά στο παρελθόν, με την αδερφή του για οικονομικά θέματα.

«Είχαν μαλώσει και στο παρελθόν, για οικονομικά θέματα. Είχανε απομακρυνθεί κατά το παρελθόν. Από το 2015», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Είχε δώσει δείγματα ότι δεν ήταν το καλύτερο παιδί. Δημιουργούσε προβλήματα στον Γιώργο, υπήρχαν πολύ σοβαρά θέματα μεταξύ τους, οικονομικής φύσεως. Είχε πρόσβαση στους λογαριασμούς του, όπως και την πρώτη φορά είχε πρόσβαση. Την πρώτη φορά, λείπανε λεφτά».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στα «Παραπολιτικά»: Τι φέρνει ο Ανασχηματισμός της Κυβέρνησης - Τι λέει ο Ανδρουλάκης για τους αμφισβητίες του

Γιατί ο πρόεδρος της Βουλής είναι σήμερα ο επικρατέστερος για πρόεδρος της Δημοκρατίας, μετά το αποτέλεσμα της Κυριακής - Οι διεργασίες και οι ίντριγκες στον ΣΥΡΙΖΑ έπειτα από τις ...

Φόρτωση άρθρων...