Δευτέρα
13 Μαΐου 2024

Αινιγματική δήλωση του προέδρου του ΣτΕ για τα κανάλια

Media

Σε δήλωση προέβη ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας Νίκος Σακελλαρίου πριν από την έναρξη της συζήτησης των αιτήσεων των μεγάλων τηλεοπτικών σταθμών που στρέφονται κατά του νομοθετικού πλαισίου για τη χορήγηση τηλεοπτικών αδειών.

Ο πρόεδρος του ανωτάτου δικαστηρίου διεμήνυσε προς κάθε κατεύθυνση ότι οι δικαστές του Συμβουλίου της Επικρατείας, "δεν καθοδηγούνται, δεν επηρεάζονται, ούτε υποκύπτουν σε πιέσεις" ενώ πρόσθεσε "ματαιοπονούν όσοι προσπαθούν για το αντίθετο". Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας πρόσθεσε:

"Η δικαιοσύνη απαντά στις ακρότητες μόνον δια των αποφάσεών της. Οι δικαστές του Συμβουλίου της Επικρατείας, δεν καθοδηγούνται, δεν επηρεάζονται, δεν υποκύπτουν. Ματαιοπονούν όσοι προσπαθούν για το αντίθετο. Επισημαίνεται ότι οποιεσδήποτε προσπάθειες χειραγώγησης σε εκκρεμή δίκη ανεξαρτήτως από πού προέρχονται, αλλα κυρίως αν προέρχονται από διαδίκους που διαθέτουν έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης, συνιστά ευθεία παρέμβαση στο έργο της δικαιοσύνης".

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ακράτα: Συνελήφθη 74χρονος για επτά εμπρησμούς

Στη σύλληψη ενός 74χρονου προχώρησαν οι Αρχές. Ο εν λόγω άνδρας θεωρείται υπαίτιος για την πρόκληση επτά πυρκαγιών από πρόθεση στην περιοχή της Ακράτας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ...

Απεργία 21 Μαΐου: Ποιοι θα συμμετάσχουν - Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Νέα 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση στις 21 Μαΐου αποφάσισε το Γενικό Συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ «ενάντια στην ακρίβεια και την οικονομική εξαθλίωση των εργαζομένων, από την πολιτική της Κυβ...

Φόρτωση άρθρων...