Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

Celebrity Game Night: Πρεμιέρα την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου στο Mega (video)

Media

Το πιο πρωτότυπο παιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης επιστρέφει για δεύτερη σεζόν ανανεωμένο και ακόμα πιο κεφάτο, με νέα διασκεδαστικά παιχνίδια, μουσική, τραγούδι και μοναδική παρεΐστικη ατμόσφαιρα.

To «Celebrity Game Night» με τη Σμαράγδα Καρύδη κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου στις 22:00 στο MEGA.

Στη νέα σεζόν κάνουν ποδαρικό με την πιο ανεβασμένη διάθεση η Ελεονώρα Μελέτη, η Κέλλυ Κελεκίδου και ο Κώστας Καραφώτης στην πρώτη ομάδα, και η Κατερίνα Ζαρίφη, ο Βασίλης Καλλίδης και ο Ιωάννης Αθανασόπουλος στη δεύτερη ομάδα.

mega

Με κέφι, ξεκαρδιστικές ατάκες και μαχητικότητα, οι καλεσμένοι της Σμαράγδας Καρύδη ανταγωνίζονται στα παιχνίδια «Κράτα το παντελόνι», «Popped Quiz», «Ανέβα στο βινύλιο», «Μίλα στην κορνίζα», και «Πού πας;», δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους για να χαρίσουν τη νίκη στον αρχηγό-παίκτη της ομάδας τους.

Στο τέλος της βραδιάς, η νικήτρια ομάδα προσφέρει σε φιλανθρωπικό ίδρυμα της επιλογής της ένα χρηματικό ποσό.Οι Playmobeat, η μπάντα του «Celebrity Game Night», δίνουν το ρυθμό στο παιχνίδι με τις feelgood μουσικές επιλογές τους και συνοδεύουν τον Κώστα Καραφώτη και την Κέλλυ Κελεκίδου στο τραγούδι.

 
«CELEBRITY GAME NIGHT» ΜΕ ΤΗ ΣΜΑΡΑΓΔΑ ΚΑΡΥΔΗ
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 22:00 
ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 22:00 ΣΤΟ MEGA

#CelebrityGameNight
Facebook: @CelebrityGameNightMega
Instagram: @celebritygamenight_

Παρουσίαση: Σμαράγδα Καρύδη
Εκτέλεση Παραγωγής: Barking Well Media

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

MasterChef 2024 – Έβγαλε στη φόρα τα «άπλυτα» συμπαίκτη του: Είχε τετράδιο και μέσα είχε άλλη κόλλα με συνταγές

Απίστευτα όσα συμβάινουν πίσω από τις κάμερες του Masterchef 2024 και έρχονται στο φως μετά από δηλώσεις κάποιων διαγωνιζόμενων που αποφασίζουν να… απασφαλίσουν. Τις κινήσεις το...

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (26-03-2024)

Ο τελικός των πλέι οφ για την πρόκριση στο Euro 2024 ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Γεωργία στην Τιφλίδα ξεχωρίζει στο πρόγραμμα με τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας. Αναλυτικά όλ...

Φόρτωση άρθρων...