Τρίτη
16 Απριλίου 2024

Στα «Παραπολιτικά»: Η απόρρητη αμερικανική έκθεση για την Ελλάδα

Media

Εκτάκτως αύριο, Παρασκευή 12 Αυγούστου, η εφημερίδα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα της χώρας με πλούσια θεματολογία και πολλές αποκλειστικότητες. Αποκαλυπτικά θέματα, ρεπορτάζ και μεγάλες προσφορές για όλους τους αναγνώστες μας!

Διαβάστε: 

ΤΟ ΣΤΕΪΤ ΝΤΙΠΑΡΤΜΕΝΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η απόρρητη αμερικανική έκθεση για την Ελλάδα

Το προσκλητήριο που απευθύνει σε αμερικανικές επιχειρήσεις για επενδύσεις δισεκατομμυρίων στη χώρα μας

Η περαιτέρω προσπάθεια ενίσχυσης της γεωπολιτικής συνεργασίας, με βάση το εδώ θετικό επενδυτικό κλίμα

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Βασικός στόχος του Μητσοτάκη η διασφάλιση της σταθερότητας

Ο σχεδιασμός της 22ας Αυγούστου

Τα νέα δεδομένα δημιουργούν συνθήκες αλλαγής εκλογικού νόμου

Ο Τσίπρας και η τακτική του «σκληρού ροκ» με το ΠΑΣΟΚ

Το «όχι» του Νίκου Ανδρουλάκη

Ο κατώτατος και οι ασφαλιστικές εισφορές

Νέες αυξήσεις μισθών το 2023

Σε ολόκληρη τη χώρα

1.300 Παναγίες πανηγυρίζει ο Ελληνισμός

Οι γνωστές και άγνωστες ιστορίες και οι θρύλοι γύρω από τα ονόματα της Θεομήτορος

Ελληνοτουρκική κρίση

Τι σηματοδοτεί η κατεύθυνση του «Αμπντουλχαμίντ»

Γιατί ο Ταγίπ Ερντογάν έριξε τους τόνους

Χρίστος Δήμας, υφυπουργός Έρευνας & Καινοτομίας

«Να κάνουμε την Ελλάδα κόμβο καινοτομίας»

Πρόσωπα

Γιάννης Μπρατάκος 

Ο νέος άνθρωπος του πρωθυπουργού

Από την αγορά στο Μαξίμου

Θεμιστοκλής Δεμίρης

Ένας διπλωμάτης ξανά στην ηλεκτρική καρέκλα της ΕΥΠ

Ειδικά Δικαστήρια

Καυτό φθινόπωρο με... πολλά εδώλια

Εκτάκτως αυτή την Παρασκευή τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ κυκλοφορούν με τρεις μεγάλες προσφορές

Το κλασικό και βραβευμένο από τη Γαλλική Ακαδημία έργο του κορυφαίου βυζαντινολόγου όλων των εποχών Καρόλου Ντιλ, «Πορτρέτα Βυζαντινών».

Επιλέξτε τον τόμο που θέλετε από το συναρπαστικό αυτό έργο που αποτελεί μια γλαφυρή ξενάγηση στο προσκήνιο και παρασκήνιο της ζωής των ηγεμόνων του Βυζαντίου, μέσα από την οποία ο αναγνώστης παρακολουθεί, ερμηνεύει και εμβαθύνει στα γεγονότα που σηματοδότησαν, χρωμάτισαν και διαμόρφωσαν τη βυζαντινή ιστορία.

Στα «Πορτρέτα Βυζαντινών» ο αναγνώστης θα βρει μια ολόκληρη σειρά από υπάρξεις ρομαντικές, μελαγχολικές ή τραγικές που συμβολίζουν και εξηγούν αρκετά καλά τη βασική και μόνιμη παρεξήγηση που -παρ' όλες τους τις προσπάθειες να προσεγγίσουν και να αλληλοκατανοηθούν- χώριζε πάντα σε δύο εχθρικούς και αντιμαχόμενους κόσμους, τον Ελληνικό και τον Λατινικό.

«Η σύγχρονη Ελλάδα οφείλει πολύ περισσότερα στο χριστιανικό Βυζάντιο παρά στην Αθήνα του Περικλή και του Φειδία», έγραφε στις αρχές του 20ού αιώνα ο Γάλλος ιστορικός και ακαδημαϊκός Κάρολος Ντιλ (1859-1944), ένας από τους διαπρεπέστερους βυζαντινολόγους της εποχής του, καθηγητής στα πανεπιστήμια του Νανσί, του Παρισιού και του Χάρβαρντ που, με τα βιβλία και τη διδασκαλία του, άνοιξε νέους δρόμους στη μελέτη του βυζαντινού πολιτισμού. Σ' αυτόν χρωστάμε την κλασική πλέον «Ιστορία της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας», έργο-αναφοράς πολύτιμο για την εθνική μας αυτογνωσία.

Στα «Παραπολιτικά»: Η απόρρητη αμερικανική έκθεση για την Ελλάδα

Μαζί

Η Απελευθέρωση ενός Έθνους: Μη χάσετε τον δεύτερο τόμο της ιστορικής σειράς, ΕΚΤΑΚΤΩΣ αυτή την Παρασκευή

Στον δεύτερο τόμο συνεχίζονται η εξιστόρηση των γεγονότων της Προεπαναστατικής περιόδου και η ανάλυση και η σκιαγράφηση του ελληνισμού ειδικά κατά τον περίφημο «μακρύ» 18ο αιώνα.  

Ο τόμος αυτός επιχειρεί να ιχνηλατήσει τα βήματα του τουρκοκρατούμενου ελληνισμού προς την πολιτισμική, κοινωνική και οικονομική αναγέννησή του τον 18 αιώνα, η οποία είχε ως αποτέλεσμα την εθνική χειραφέτηση και τη διεκδίκηση της ανεξαρτησίας του. 

Μέσα από κείμενα, γραμμένα με γλαφυρό τρόπο και επιστημονική τεκμηρίωση, αλλά και μέσα από πρωτογενείς πηγές της εποχής και εικονογραφικό υλικό που μπορεί να αναδείξει αθέατες όψεις μιας σχετικά άγνωστης ιστορικής περιόδου και να σκιαγραφήσει με παραστατικότητα πρόσωπα και γεγονότα της ιστορίας μας, οι αναγνώστες θα ταξιδέψουν πίσω στον χρόνο και θα κατανοήσουν γιατί και με ποιον τρόπο οι επί τέσσερις αιώνες υπόδουλοι Έλληνες αποφάσισαν να διεκδικήσουν με αξιώσεις την ελευθερία τους. 

Υπήρξαν προεπαναστατικά κινήματα και γιατί απέτυχαν; Υπό ποιες συνθήκες και με ποιες στοχεύσεις ιδρύθηκε η Φιλική Εταιρεία, η οποία αποτέλεσε τον πυρήνα των Ελλήνων που θα σηκώσουν το λάβαρο της Επανάστασης; Όλα αυτά τα ερωτήματα και πολλά άλλα θα απαντηθούν στις σελίδες αυτού του τόμου.
&

Ένα κουπόνι με 50% έκπτωση στο εισιτήριό σας για τις μαγικές νεροτσουλήθρες του υπερσύγχρονου υδάτινου πάρκου Splash 

Waterpark στον Ισθμό Κορίνθου!

Το καλοκαίρι έφτασε!!! Είστε έτοιμοι για απίθανα παιχνίδια μέσα στο νερό;

Τα Παραπολιτικά σάς προσφέρουν όλο το καλοκαίρι ατελείωτες βουτιές στο πιο σύγχρονο υδάτινο πάρκο της Ελλάδας! Βρείτε το κουπόνι μέσα στην εφημερίδα και αποκτήστε 50% έκπτωση στο εισιτήριό σας, από Δευτέρα έως Παρασκευή, για τις μαγικές νεροτσουλήθρες του Splash Water Park, που βρίσκεται στον Ισθμό της Κορίνθου πλησίον ΚΤΕΛ Πελοποννήσου. Ένας ιδανικός προορισμός για απόδραση μόλις 40 λεπτά από την Αθήνα! Το κουπόνι ισχύει για έως 4 άτομα.

Το Splash WaterPark Isthmos είναι ένας πλήρως ανακαινισμένος και ειδικά διαμορφωμένος χώρος 30.000 τ.μ. 

Το μοναδικό αυτό υδάτινο πάρκο που βρίσκεται στη διάθεσή σας, για να σας προσφέρει ηρεμία, χαλάρωση και ξέφρενο παιχνίδι τις πιο ζεστές ημέρες του καλοκαιριού διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις  τελευταίας τεχνολογίας,  νεροτσουλήθρες ευρωπαϊκών προδιαγραφών για κατάβαση με μικρή ή μεγάλη ταχύτητα, με ή χωρίς σαμπρέλα (tube) που πληρούν όλα τα μέτρα ασφαλείας, πισίνες διαφόρων μεγεθών για μικρούς κ μεγάλους, τεχνητό ποτάμι για relax με νερό που ανανεώνεται και φιλτράρεται καθημερινά. 

Εστιατόριο, Μπαρ με εξωτικά κοκτέιλ, παγωμένα αναψυκτικά, λαχταριστά γλυκά και παγωτά είναι στην διάθεση σας για να σας χαρίσουν μια απολαυστική ημέρα. Ξαπλώστρες σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους με σκίαση, αποδυτήρια, ντους και δωρεάν χώρος στάθμευσης είναι διαθέσιμα για την μέγιστη εξυπηρέτηση των επισκεπτών. 

Σημαντική προσοχή έχει δοθεί στην ασφάλεια των μικρών μας φίλων. Ακολουθούμε με υπευθυνότητα και συνέπεια όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα ασφαλούς λειτουργίας για να διασφαλίσουμε την υγεία όλων μας. Μερικά από τα μέτρα που έχουμε πάρει είναι η απολύμανση στις ξαπλώστρες και όλα τα έπιπλα κήπου, η διατήρηση ειδικού συστήματος απολύμανσης στα αποδυτήρια και στις τουαλέτες και συνεχείς μετρήσεις του χλωρίου σε όλες τις πισίνες ανά τέσσερις ώρες. Γιατρός βρίσκεται στο χώρο καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας. 

Ειδική ναυαγοσωστική ομάδα είναι σε ετοιμότητα για την ομαλή λειτουργία  του πάρκου και την προστασία των επισκεπτών.  

Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να χαλαρώσει και αφεθείτε στη μαγεία της ταχύτητας ανεβάζοντας την αδρεναλίνη σας στα ύψη.

Στα «Παραπολιτικά»: Η απόρρητη αμερικανική έκθεση για την Ελλάδα

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (16-04-2024)

Oι αγώνες ρεβάνς στα ζευγάρια Μπαρτσελόνα – Παρί Σεν Ζερμέν και Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για την προημιτελική φάση του Champions League, το κρίσιμο ματς του Περιστερίου με τη...

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (15-04-2024)

Το ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τη Basket League ξεχωρίζει στο πρόγραμμα με τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας. Αναλυτικά οι αθλητικές μεταδόσεις της Δευτέρας: 12:0...

Φόρτωση άρθρων...