Παρασκευή
17 Μαΐου 2024

ΕΙΤΗΣΕΕ: Ψέμα πως η ΕΕ "δικαίωσε" τον Παππά για τις άδειες

Media

Σε διάψευση δημοσιευμάτων τα οποία αναφέρουν ότι απορρίφθηκε η προσφυγή της Ένωσης Ιδιωτικών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας στην ΕΕ για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών και του σχετικού νόμου, προβαίνει η ΕΙΤΗΣΕΕ, επισημαίνοντας ότι καμία απόφαση δεν έχει εκδοθεί για το θέμα από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Αναλυτικά αναφέρει ότι η αρμόδια Διεύθυνση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (DG CONNECT - Directorate-General for Communications Networks, Content and Technology) εξετάζει την προσφυγή σε συνάρτηση με τα στοιχεία που έχουν υποβληθεί προς αυτή.

Το γεγονός αυτό επιβεβαίωσαν και στελέχη της Διεύθυνσης σε γραπτή επικοινωνία της ΕΙΤΗΣΕΕ μαζί τους, τη Δευτέρα 13 Ιουνίου.

"Επομένως τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για έκδοση απόφασης της ΕΕ για τις τηλεοπτικές άδειες είναι ψευδή και ανυπόστατα", καταλήγει η ανακοίνωση της ΕΙΤΗΣΕΕ.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Καιρός με «δύο πρόσωπα»: Συννεφιά στη Βόρεια Ελλάδα, 35άρια στην Κρήτη - Ο αεροχείμαρρος φέρνει αφρικανική σκόνη

Επιστρέφει η αφρικανική σκόνη φέρνοντας ζέστη διαρκείας. Σήμερα Παρασκευή επηρεάζονται τα δυτικά και τα νότια τμήματα της χώρας. Οι θερμές αέριες μάζες από την Αφρική θα επηρεάσουν...

Στο «Καρφί»: Ρήξη Νο2 στον ΣΥΡΙΖΑ

Μη χάσετε το Σάββατο 18 Μαΐου 2024 το αποκαλυπτικό «ΚΑΡΦΙ» που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα της χώρας με πλούσια θεματολογία και πολλές αποκλειστικότητες. Διαβάστε: Ο ΤΣΙΠΡ...

Φόρτωση άρθρων...