Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

Ελένη Φουρέιρα: Ετοιμάζει μια «εκρηκτική» συνεργασία με την Ισπανίδα Chanel

Οι δύο σέξι τραγουδίστριες θα συνεργαστούν, στο πλαίσιο των φετινών Mad Awards

Μία «εκρηκτική» συνεργασία που σίγουρα θα συζητηθεί ετοιμάζει η Ελένη Φουρέιρα και η Ισπανίδα... Σανέλ, που έβαλε «φωτιά» στη σκηνή της φετινής Eurovision.

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή Happy Day, η εμφάνιση της Σανέλ με το τραγούδι «SloMo» στον 66ο διαγωνισμό τραγουδιού, ήταν εμπνευσμένη από την εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα το 2018, με το τραγούδι «Fuego».

Μάλιστα, η Σανέλ είχε επικοινωνήσει με την Ελένη Φουρέιρα και της αποκάλυψε πως όντως, εκείνη την ενέπνευσε για τη χορογραφία και την σέξι εμφάνιση της.

Όπως αποκάλυψε το ίδιο ρεπορτάζ, οι δύο εκρηκτικές σταρ ετοιμάζουν σύντομα μια συνεργασία, στο πλαίσιο των φετινών Mad Awards.

Η Σανέλ με το «SloMo», κατάφερε να αποσπάσει πολλούς βαθμούς και από τις επιτροπές και από το televoting στη Eurovision και βρέθηκε στην τρίτη θέση, μετά το Ηνωμένο Βασίλειο και τη νικήτρια Ουκρανία.

 

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Survivor: Σε δύσκολη κατάσταση ο Τζέιμς στο αποψινό επεισόδιο - Τι του ανακοίνωσε η παραγωγή

Το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου του Survivor προβλήθηκε και είναι επικεντρωμένο στον Τζέιμς Καφετζή. Η παραγωγή μεταφέρει κάποια νέα στον παίκτη της μπλε ομάδας, που θα του φέρο...

Φόρτωση άρθρων...