Τρίτη
16 Απριλίου 2024

Ελένη Μενεγάκη: «Το πένθος όλων των Ελλήνων συνεχίζεται»

Η χώρα συνεχίζει να πενθεί για το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη και όλοι οι παρουσιαστές που επέστρεψαν σήμερα στη θέση τους, σχολίασαν την τραγωδία.

Ανάμεσά τους και η Ελένη Μενεγάκη, η οποία ξεκίνησε τη σημερινή εκπομπή «Ελένη», λέγοντας: «Καλησπέρα σας. Επιστρέψαμε και εμείς στη θέση μας διότι την προηγούμενη εβδομάδα δεν ήμασταν εδώ. Δεν ήμασταν εδώ γιατί πρώτο λόγο είχε η ενημέρωση. Η ενημέρωση που θέλαμε να ακούσουμε και να έχουμε όλοι οι πολίτες της χώρας. Μπορεί το τριήμερο πένθος να πέρασε την προηγούμενη εβδομάδα αλλά το πένθος όλων των Ελλήνων συνεχίζεται».

 

Δείτε το βίντεο

 

 

Στη συνέχεια η Ελένη Μενεγάκη πρόσθεσε: «Φυσικά, όσο πονούν εκείνοι που έχασαν δικούς τους ανθρώπους δε συγκρίνεται με τον πόνο που νιώθει ο καθένας από εμάς. Κανένας άνθρωπος δε μπορεί να πιστέψει ότι αυτό που ακούμε και μαθαίνουμε είναι μια πραγματικότητα και δεν είναι μια ταινία».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (14-04-2024)

Ο τελικός Κάσπερ Ρουντ – Στέφανος Τσιτσιπάς στο Μόντε Κάρλο και τα ματς της Super League Παναθηναϊκός – Λαμία και ΑΕΚ – Άρης ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα με τις αθλητικές μεταδόσεις τη...

Survivor: Σε δύσκολη κατάσταση ο Τζέιμς στο αποψινό επεισόδιο - Τι του ανακοίνωσε η παραγωγή

Το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου του Survivor προβλήθηκε και είναι επικεντρωμένο στον Τζέιμς Καφετζή. Η παραγωγή μεταφέρει κάποια νέα στον παίκτη της μπλε ομάδας, που θα του φέρο...

Φόρτωση άρθρων...