Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Joker 2: Φαν κατέγραψαν σκηνή της ταινίας σε εξωτερικά γυρίσματα (photos&video)

Media

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν βίντεο και φωτογραφίες του Χοακίν Φίνιξ από τα εξωτερικά γυρίσματα που πραγματοποίησε για το πολυαναμενόμενη δεύτερη ταινία Joker, «Joker 2: Folie a Deux».

Στα κλιπ που κυκλοφόρησαν στα social media, οι φαν βλέπουν την νέα εμφάνιση του Φοίνιξ στον ρόλο του Άρθουρ Φλεκ. Ο ηθοποιός φαίνεται τρέχει στους δρόμους του κέντρου του Λος Άντζελες μαζί με έναν άλλο επίδοξο Τζόκερ κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για την ταινία

Οι θαυμαστές που εντόπισαν τα γυρίσματα του «Joker 2: Folie a Deux» στο κέντρο της πόλης το Σάββατο είδαν τον 48χρονο Χολιγουντιανό σταρ σε εξωτερικό γύρισμα μαζί με έναν άλλο ψηλότερο άνδρα που ήταν ντυμένος και μακιγιαρισμένος ακριβώς όπως ο Τζόκερ στο αρχικό blockbuster Joker του 2019.

 

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η πρώτη φωτογραφία της Lady Gaga στον ρόλο της Χάρλεϊ Κουίν

Η προσθήκη της Lady Gaga στο πολυαναμενόμενο σίκουελ της επιτυχημένης ταινίας του 2019, είναι κάτι που απασχολεί τον ξένο Τύπο, που καραδοκεί για έστω και μία φωτογραφία της ως Χάρλεϊ Κουίν.

Με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ο σκηνοθέτης της ταινίας, Τοντ Φίλιπς έκανε τη χάρη στους φαν των ταινιών «Joker» και έδωσε στη δημοσιότητα για πρώτη φορά, φωτογραφία της Lady Gaga από την ταινία.

Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram, ο Φίλιπς δίνει την πρώτη ματιά από τη νέα Χάρλεϊ Κουίν της Lady Gaga.

Το στιγμιότυπο έρχεται από μία σκηνή φιλιού ανάμεσα στους χαρακτήρες των Gaga και Φίνιξ.

 

Δείτε τη φωτογραφία
 

τζοκερ

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

MasterChef – Χαλασμός με τα κρυμμένα σκονάκια για τις συνταγές: «Θα έπρεπε να ντρέπεσαι που είσαι μάγειρας»

"Θα έπρεπε να ντρέπεστε που τολμήσατε να κάνετε τέτοιο σκηνικό! Ντροπή σας γιατί νιώθετε μειονεκτικά" φώναζε ο παίκτης του MasterChef. Στην κουζίνα του MasterChef για μια ακόμα ...

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (27-03-2024)

Το ματς της Euroleague ανάμεσα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ και την Βαλένθια ξεχωρίζει από το πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων, σήμερα. Αναλυτικά όλες οι επιλογές: 21:00 COSMOTE S...

Φόρτωση άρθρων...