Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Φάνης Μουρατίδης: «Στον β’ κύκλο του Maestro έρχεται μια ανατροπάρα»

Media

Ο Φάνης Μουρατίδης μίλησε για τον δεύτερο κύκλο του «Maestro», προαναγγέλλοντας μια ανατροπή που θα τα αλλάξει όλα στην πλοκή.

Όπως είπε στο «Πάμε Δανάη!» σχετικά με αυτό: «Ο δεύτερος κύκλος περιλαμβάνει μία ανατροπή που θα τα αλλάξει όλα. Στη σειρά μπαίνει και ο Κώστας Μπερικόπουλος ως αστυνομικός. Δε θα πω τίποτε ούτε για τον Γιάννη Τσορτέκη που δολοφονείται στον πρώτο κύκλο, θα μείνω εχέμυθος. Το μόνο που μπορώ να αποκαλύψω για τον ηρώα που υποδύομαι, τον δήμαρχο, είναι ότι η προσωπική του ζωή αλλάζει. Είναι πολύ πιθανό ο δεύτερος κύκλος του ‘Maestro’ να αποτελείται από δύο μέρη».

 

Δείτε το βίντεο

 

 

Στην ίδια συνέντευξη, ο ηθοποιός δήλωσε: «Έχω απογοητευτεί πάρα πολύ από ανθρώπους που θαύμαζα, τους θεωρούσα σπουδαίους για τη δουλειά μας και η επαφή μου μαζί τους, γκρέμισε τα όνειρά μου. Δεν είμαι της θεωρίας ότι το ταλέντο ενός σπουδαίου καλλιτέχνη εξαγνίζει τα πάντα, πρέπει ο σπουδαίος καλλιτέχνης να είναι και σπουδαίος άνθρωπος» και συμπλήρωσε: «Σε μία περίπτωση δεν μπόρεσα να το διαχειριστώ και έφυγα από τη δουλειά, ήταν πολύ δύσκολο για μένα, ‘αποκαθηλώθηκε’ το πρόσωπο μέσα σε επτά πρόβες. Στην ογδόη πρόβα έφυγα, επρόκειτο για συνάδελφο ηθοποιό και σκηνοθέτη. Έφυγα από τη δουλειά και δεν είχα να φάω, ήμουν άνεργος».

 

 

Ακόμη, θυμήθηκε πως: «Μου έχει τύχει να μου κάνει παρατήρηση νεότερος συνάδελφος γιατί η δική μου γενιά γελάει με πράγματα, στα οποία η νεότερη γένια δεν βρίσκει κανένα χιούμορ. Επειδή είμαι μίας παλιάς γενιάς που κάποια πράγματα ήταν χαριτωμενιές, σήμερα, εν έτει 2023, διαβάζονται αλλιώς και οφείλω να προσαρμοστώ και να το σεβαστώ».

Μιλώντας για τον γάμο του με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και τα παιδιά τους, σημειώνει: «Οι γιοι μας είναι πλέον 15,5 και 14,5 ετών, στην εφηβεία. Μαζί με την Άννα Μαρία κάνουμε ό,τι μπορούμε για το καινούργιο που ανακαλύπτουμε κάθε φορά. Με τα παιδιά πάντα νομίζεις ότι κλείνει ένα κεφάλαιο, άλλα έρχονται καινούργια που δεν περίμενες. Αν δεν υπήρχε η Άννα Μαρία θα το ‘έχανα’ με τα παιδιά».

 

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μαλλιοτραβήγματα στην Ελληνική showbiz - Ψινάκης εναντίον Συνατσάκη: Πρόστυχο αυτό που έκανε, με είπε βιαστή - Η απάντησή της

Ένταση επικράτησε στο χθεσινό J2US, όταν ο Hλίας Ψινάκης εμφανίστηκε ως guest κριτής στη θέση της Δέσποινας Βανδή, καθώς η τραγουδίστρια κάνει περιοδεία στην Αυστραλία. Αμέσως μ...

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (27-04-2024)

Οι αναμετρήσεις για τα πλέι άουτ της Super League, οι αγώνες της Basket League, τα παιχνίδια των Τσιτσιπά και Σάκκαρη στη Μαδρίτη, oι κατατακτήριες δοκιμές στο Moto GP και τα ματς ...

Φόρτωση άρθρων...