Δευτέρα
06 Μαΐου 2024

Η Γη της Ελιάς: Τι θα δούμε απόψε, Τετάρτη 1 Νοεμβρίου

Media

Η «Γη της Ελιάς» επιστρέφει απόψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με ένα νέο επεισόδιο μέσα από τη συχνότητα του Mega.

Στο αποψινό επεισόδιο ο Στάθης λέει όλη την αλήθεια στην Αριάδνη για το παρελθόν του με την Ιουλία, αλλά και την παράνομη υιοθεσία της.

Η Γη της Ελιάς: Τι θα δούμε απόψε, Τετάρτη 1 Νοεμβρίου

Η Αριάδνη διατηρεί θετική στάση απέναντί του, αλλά πιστεύει ότι η Ιουλία την παράτησε από επιλογή. Ο Ορέστης εξηγεί στον Κουράκο πώς και γιατί άλλαξε καριέρα και δηλώνει πρόθυμος να βοηθήσει το Σώμα όποτε του ζητηθεί.

Ο Άρης (Αντρέας Δανιήλ) κάνει μια δελεαστική επαγγελματική πρόταση στην Ισμήνη, με τον Κωνσταντίνο, ωστόσο να διατηρεί τις επιφυλάξεις του και να τη συμβουλεύει να ερευνήσουν το παρελθόν του πριν δεχτεί.

Η Άννα και ο Πότης περνούν ξέγνοιαστες στιγμές στο Ναύπλιο, ενώ ο Δημοσθένης υποψιάζεται ότι η Ειρήνη έχει βρει νέο φίλο και προσπαθεί να μάθει ποιος είναι.

Ο Λυκούργος πιέζει τον Χρήστο να κάνει το επόμενο βήμα και να προχωρήσει σε γάμο με την Αφροδίτη, ενώ η Αριάδνη ζητάει από τον Στάθη να προχωρήσουν σε τεστ DNA.

 

 

Η Γη της Ελιάς

Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Βασίλης Μίχας, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πιλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αντιγόνη Νεοφύτου, Αγγελική Κιντώνη, Μελίνα Κόντη, Ζωή Γεράζη, Νάγια T. Καρακώστα, Βάσω Παύλου, Νικόλ Χριστοδούλου, Νίκος Κοσώνας, Μίλτος Χαρόβας, Γιώργος Αναγιωτός.

Ορέστης, ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Αγγελική, η μικρή Κλειώ

Και οι: Στέλα Φυρογένη, Κούλλης Νικολάου, Βάσια Παναγοπούλου

Φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου

Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης

Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου

Guest star, Μάρω Κοντού

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (06-05-2024)

Αγώνες από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου και μπάσκετ περιλαμβάνει το πρόγραμμα με τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας. Αναλυτικά οι αθλητικές μεταδόσεις της Δευτέρας: ...

Φόρτωση άρθρων...