Παρασκευή
05 Δεκεμβρίου 2025

Η ηθοποιός Χριστίνα Παππά θα γίνει γιαγιά

Media
  • Το πρώτο της εγγόνι θα αποκτήσει σύντομα η Χριστίνα Παππά.

Ο γιος της ηθοποιού Δημήτρης Παππάς και η σύντροφός του Άννα Μπεζάν θα γίνουν γονείς. Την ευχάριστη είδηση ανακοίνωσε η ίδια η Άννα Μπεζάν μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Χριστίνα Παππά έσπευσε να σχολιάσει τη φωτογραφία της Άννας Μπεζάν γράφοντας: «Μου αρέσει, που είχα κάνει like χωρίς να διαβάσω το κείμενο, και χωρίς να δώσω σημασία! Πάλι καλά που υπάρχουν οι δημοσιογράφοι! Μπράβο παιδιά! Η super grandmother Christina σας αγαπάει πολύ».

 

Η ανάρτηση της Άννας Μπεζάν

Η Άννα Μπεζάν έγραψε χαρακτηριστικά: «Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία από την κίνηση της ζωής μέσα μου και σε ευχαριστώ για αυτό Δημήτρη Παππά. Είμαι σίγουρη ότι θα γίνεις ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου και ανυπομονώ να έρθει στην αγκαλιά μας το μικρό μας αγγελάκι.

papas

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Αννα Ραφαελα Μπεζαν (@mpezan)

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στα «Παραπολιτικά»: 60 «δώρα» αξίας 7 δισ. ευρώ δίνονται στην περιφέρεια - Όλο το κυβερνητικό σχέδιο για την περιφερειακή ανάπτυξη

Αναλυτικά όλα τα έργα που θα «αναστήσουν» δοκιµαζόµενες περιοχές σε όλη την επικράτεια, προσφέροντας παράλληλα θέσεις εργασίας και προοπτικές.

Φόρτωση άρθρων...