Πέμπτη
16 Μαΐου 2024

Κατάντησε ανέκδοτο: Τι απάντησε η Τσιμτσιλή στην ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ

Media

Την ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ, με τίτλο «η ενημέρωση δεν είναι εμπόρευμα», σχολίασαν το πρωί της Τετάρτης η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Δήμος Βερύκιος.

Τα δέντρα που κάνουν καρπούς αυτά πετροβολούν», είπε με νόημα ο Δήμος Βερύκιος. «Καλά μωρέ; Ποιος μας πετροβόλησε; Όταν είσαι τρεις ώρες κάθε μέρα στον αέρα εδώ και δυόμισι τρία χρόνια, μπορεί να έχεις και μια κακή στιγμή και όλοι ψάχνουν αφορμή -στον βωμό της ανθρωποφαγίας που μας διακατέχει- για να σε πετροβολήσουν και να σε λιθοβολήσουν», τόνισε η οικοδέσποινα του «Happy Day».

Και πρόσθεσε με έντονο ύφος: «Και αυτοί που κάνουν τις ανακοινώσεις, ας κοιτάξουν στα μητρώα τους που έχουν γράψει ως δημοσιογράφους τους γραμματείς, φαρισαίους, βαστάζους και οδηγούς των διευθυντών ειδήσεων και μετά να πάνε να το παίξουν καμπόσοι με ανακοινώσεις. Ευχαριστώ».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (16-05-2024)

Αρκετές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις έχουμε σήμερα, Πέμπτη 16 Μαΐου στις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας. Αναλυτικά όλες οι αθλητικές μεταδόσεις: 14:00 COSMOTE SPORT 6 HD ATP M...

Ο πρωθυπουργός της Σλοβακίας ανέκτησε τις αισθήσεις του μετά το ολονύχτιο χειρουργείο

Ο πρωθυπουργός της Σλοβακίας, Ρόμπερτ Φίτσο ανέκτησε τις αισθήσεις του έπειτα από την πολύωρη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, μετά την απόπειρα δολοφονίας του από τον 7...

Φόρτωση άρθρων...