Τετάρτη
24 Απριλίου 2024

Κόνι Μεταξά- Μάριος Καπότσης: Αυτές είναι οι πιο ωραίες φωτογραφίες από τον παραμυθένιο γάμο τους

To ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας το απόγευμα του Σαββάτου 9 Ιουλίου στα Φαλάσαρνα των Χανίων. Οι δύο τους πραγματοποίησαν τον θρησκευτικό τους γάμο στην εκκλησία του Άγιου Εφραίμ, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε ένας δεύτερος σε αμερικάνικο στιλ ακριβώς πάνω στην παραλία.

Στο πλευρό της Κόνι Μεταξά και του Μάριου Καπότση βρέθηκαν συγγενείς και φίλοι και όλοι μαζί διασκέδασαν σε ένα ξέφρενο πάρτι που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής.

Όπως είναι αναμενόμενο τα social media γέμισαν με στιγμιότυπα από τον λαμπερό γάμο. Τρεις μέρες μετά και συγκεκριμένα την Τρίτη η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης έκαναν την πρώτη τους ανάρτηση μετά τον γάμο, δημοσιεύοντας τις αγαπημένες τους φωτογραφίες από τον γάμο.

Οι δυο τους επέλεξαν πέντε στιγμιότυπα και όπως θα δείτε η νύφη άλλαξε πολλές φορές κατά τη διάρκεια της βραδιάς. «Το μεγαλύτερο πάρτι της ζωής μας», γράφει η λεζάντα που συνοδεύει το μικρό άλμπουμ φωτογραφιών από τον γάμο της Κόνι Μεταξά και του Μάριου Καπότσή.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης:

 

κονι

 

κονι

 

κονι

 

κονι

 

κονι

 

 

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

MasterChef 2024 spoiler 22/4: Η σκυταλοδρομία που οδηγεί στο Silver Award - Στη Λέσβο η τελική 6άδα για τον ημιτελικό

Η Silver εβδομάδα του MasterChef 2024 περιλαμβάνει μια σειρά από απαιτητικές μαγειρικές αναμετρήσεις. Μέχρι την Παρασκευή 26/4 θα έχει αναδειχθεί μέσα από αυτές ο νικητής του Silve...

Φόρτωση άρθρων...