Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Κωνσταντίνος Πλεύρης: Κι άλλη εμφάνιση σε σόου μόδας με την Τζόρτζια Σιακαβάρα ντυμένη στα μωβ

Media

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης ακολουθεί τη σύντροφό του, Τζόρτζια Σιακαβάρα, στις διάφορες επιδείξεις μόδας με αφορμή την 33η Athens Fashion Week.

Ο 83χρονος συνόδευσε το Σάββατο 5 Νοεμβρίου την πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» στην επίδειξη μόδας του Βασίλη Ζούλια, ενώ μια μέρα πριν παραβρέθηκαν σε άλλο fashion show.

Για την έξοδό τους, η Τζόρτζια Σιακαβάρα επέλεξε ένα μακρύ μωβ φόρεμα, περούκα στο ίδιο χρώμα και πράσινες γόβες. Ο νομικός εμφανίστηκε με ένα καφέ κοστούμι και μαύρα γυαλιά ηλίου. Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε να περπατούν πιασμένοι χέρι-χέρι κατά την είσοδό τους στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, όπου και πραγματοποιήθηκε η επίδειξη. 

Πλεύρης και Σιακαβάρα φωτογραφήθηκαν ακόμη, όσο κάθονταν στις καρέκλες από όπου θα παρακολουθούσαν το σόου μόδας και μιλούσαν.

Δείτε τις φωτογραφίες

news
news
news
news

Μια μέρα πριν, οι δυο τους απαθανατίστηκαν σε άλλη επίδειξη να παρακολουθούν το fashion show, χωρίς να λείπουν οι τρυφερές στιγμές ανάμεσά τους. Η πρώην παίκτρια του τηλεπαιχνιδιού μόδας, επέλεξε αυτή τη φορά μια ξανθιά περούκα και ένα σύνολο σε έντονο πράσινο χρώμα και ασπρόμαυρες λεπτομέρειες. Ο σύντροφός της, τη συνόδευσε με ένα σκουρόχρωμο κοστούμι. 

news
news

Το φιλί τους στο εστιατόριο
Η κάμερα του «Πρωινό» βρήκε τον 83χρονο νομικό και τη 49χρονη πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» να αποχωρούν από το θέατρο πιασμένοι χέρι - χέρι, ενώ η Τζόρτζια Σιακαβάρα κρατούσε ένα μπλε τριαντάφυλλο.

Στη συνέχεια, στην εκπομπή προβλήθηκε και το φιλί που αντάλλαξαν στο εστιατόριο, που πήγαν για φαγητό.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (27-04-2024)

Οι αναμετρήσεις για τα πλέι άουτ της Super League, οι αγώνες της Basket League, τα παιχνίδια των Τσιτσιπά και Σάκκαρη στη Μαδρίτη, oι κατατακτήριες δοκιμές στο Moto GP και τα ματς ...

Οι Unboxholics στην εκπομπή «Watch Next» της COSMOTE TV

Λίγο μετά την πρεμιέρα της ταινίας τους «Μην Ανοίγεις την Πόρτα», οι Unboxholics φιλοξενούνται απόψε στις 20.00 (Παρασκευή 26/4, COSMOTE CINEMA 1HD & Youtube κανάλι της COSMOTE...

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (28-04-2024)

Οι αγώνες για την 8η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League με κορυφαίο το ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, η δράση στο Moto GP και τα ματς ποδοσφαίρου από τα κορυφαία πρωταθλήματα ποδοσφαίρου τ...

Φόρτωση άρθρων...