Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

«Κοτοπο(υ)λάκης»: Το πρωτοσέλιδο της ημέρας από την «Απογευματινή» (εικόνα)

Ο τίτλος που ξεχωρίζει από τις σημερινές εφημερίδες ανήκει στην «Απογευματινή». «Κοτοπο(υ)λάκης», είναι ο τίτλος της εφημερίδας, σχολιάζοντας με αιχμηρό τρόπο τα όσα έγιναν το Σαββατοκύριακο στον ΣΥΡΙΖΑ με τον Παύλο Πολάκη που τελικά οδήγησαν σε νέα κωλοτούμπα τον βουλευτή και πρώην υπουργό.

Ο αψύς Σφακιανός θέλησε να εκβιάσει το κόμμα για το ψηφοδέλτιο των Χανίων, αλλά του είπαν «όποιος διαφωνεί να μη συμμετάσxει» (στις εκλογές)
Μήλον της Έριδος ο «οπλαρχηγός» του Χαιρετάκης

Το σχέδιο για να πριμοδοτηθεί από τον Τσίπρα ο Γιώργος Σταθάκης
 

Κοτοπο(υ)λάκης: Το πρωτοσέλιδο της ημέρας από την «Απογευματινή»

«Τρίλειρη και μακροπουπουλάτη», όπως είxε πει κάποτε η Μπακογιάννη

Επική κωλοτούμπα
 

Απείλησε τον ΣΥΡΙΖΑ να μην κατέβει υποψήφιος, αλλά έγινε αρνάκι όταν του είπαν ότι όποιος διαφωνεί δεν μπαίνει στα ψηφοδέλτια. Άνω κάτω στον ΣΥΡΙΖΑ με απειλές διαγραφών, εκβιασμούς παραιτήσεων, προσωπικές συγκρούσεις. Ένας εμφύλιος πόλεμος έχει ξεσπάσει στην Κουμουνδούρου, όπου τα πυρά χτυπούν τον ίδιο τον πρόεδρο του κόμματος Αλέξη Τσίπρα. Και όλα αυτά λίγες ημέρες πριν από την τυπική έναρξη της προεκλογικής περιόδου. 

Ο Παύλος Πολάκης αντέδρασε με καθυστέρηση μετά τη δημοσιοποίηση των ψηφοδελτίων, όπου υπήρχε κενή η έκτη θέση του ψηφοδελτίου των Χανίων. Ο Παύλος Πολάκης, επιμένουν οι πληροφορίες, βρίσκεται προ της εξόδου όχι μόνον από τα ψηφοδέλτια αλλά και από το κόμμα. 

Ο εκβιασμός, όπως χαρακτηρίστηκε από την ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, περί συμμετοχής του στα ψηφοδέλτια, που απειλούσε πως αν δεν συμμετάσχει στα ψηφοδέλτια και ο Μιχάλης Χαιρετάκης δεν θα μετάσχει ούτε ο ίδιος, αποτελεί αιτία ακόμη και για την αποπομπή του. 

Η αντίδραση της Κουμουνδούρου ήταν καίρια και για πρώτη φορά απείλησε ευθέως και επισήμως με διαγραφή του. Συγκεκριμένα στην ανάρτηση του ο Παύλος Πολάκης σημείωνε: Προφανώς από «λάθος» ο Μιχάλης Χαιρετάκης δεν συμπεριελήφθη παρά τη χθεσινή εισήγηση της Πολιτικής Γραμματείας στην ανακοίνωση των ονομάτων για τους υποψήφιους του ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά. 

Μέχρι να διορθωθεί το «λάθος» δεν ισχύει ούτε η δική μου υποψηφιότητα. Εγώ φίλους και συντρόφους δεν πουλάω, επειδή κάποιοι έχουν ανασφάλειες και Σε τεντωμένο σχοινί βρίσκονται οι σχέσεις του Αλέξη Τσίπρα με τον Παύλο Πολάκη, στην κρίσιμη προεκλογική περίοδο συμπεριφέρονται με όρους διαδρόμου! 

Θα λυθούν στην Πολιτική Γραμματεία και στην Κεντρική Επιτροπή όλα!

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σε δίκη τον Ιούνιο οι βουλευτές των «Σπαρτιατών» και ο Κασιδιάρης για εξαπάτηση εκλογέων

Στο εδώλιο του δικαστηρίου θα καθίσουν στις 19 Ιουνίου οι βουλευτές που εξελέγησαν με το κόμμα των «Σπαρτιατών», όπως και ο έγκλειστος για την εγκληματική οργάνωση «Χρυσή Αυγή», Ηλ...

Φόρτωση άρθρων...