Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Μικρούτσικες ιστορίες μαζί με Λιανοτράγουδα

Media

Οι μεγάλοι εραστές του παρελθόντος, βγήκαν στο μεϊντάνι, προκειμένου να μας υπενθυμίσουν… τις κατακτήσεις τους, προφανώς επειδή σήμερα, λόγω προχωρημένης ηλικίας, τα ‘’πυρά τους είναι άσφαιρα’’!

Δεν αντιλαμβάνονται, όμως, ότι δεν προκαλούν μόνον οίκτο, αλλά εκτίθενται ανεπανόρθωτα. Την περασμένη εβδομάδα, ο Μικρούτσικος (όνομα και πράγμα) πληροφόρησε το κοινό, που διψά για… αίμα και σπέρμα (το στέμμα καταργήθηκε) ότι ήταν ο ‘’πρώτος’’ της Τρέμη.

Και μετά την αποκάλυψη, έπιασε ‘’τρέμουλο’’ πολλές γυναίκες, μήπως ανάλογες αποκαλύψεις κάνει και για εκείνες, ο μεγα… λούτσικος κατακτητής γυναικών, σε Αθήνα, περίχωρα, σε Ανατολή και Δύση. Χτες είχαμε, όμως και ένα άλλο… φαινόμενο.

Ο πασίγνωστος ρεπόρτερ Γιώργος Λιάνης, γνωστός για… δημοσιογραφικά μυθιστορήματα, στα 80 χρόνια του, θυμήθηκε, ότι υπήρξε εραστής της Βουγιουκλάκη, κατόπιν προτροπής- μάλιστα- της διάσημης ηθοποιού. Το μόνον που δεν είπε ο Γιώργος ήταν ο τρόπος που τον προκάλεσε η Αλίκη.

Ο γάτος Λιάνης, το κατάλαβε αμέσως και δεν περίμενε να ακούσει το γνωστό άσμα ‘’νιάου- νιάου βρε γατούλα’’. Γι’ αυτό και ως παλαιός ποδοσφαιριστής, έβαλε αμέσως γκολ….

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...