Τρίτη
19 Μαρτίου 2024

Μόνικα Μπελούτσι: Στην Ελλάδα η Ιταλίδα σταρ

Media

Στην Ελλάδα βρίσκεται από χθες, Τρίτη 28 Μαρτίου, η Μόνικα Μπελούτσι, όπως έγινε γνωστό από φωτογραφία της που κυκλοφόρησε στο Instagram.

Ο φωτογράφος Νίκος Ζώτος, συνάντησε την Ιταλίδα σταρ, κατά την άφιξή της στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και φωτογραφήθηκε μαζί της, ανεβάζοντας το σχετικό στιγμιότυπο στο προσωπικό του προφίλ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό», η Μόνικα Μπελούτσι είναι πολύ πιθανό να μένει στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία», κάτι που ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί.

 

 

Άγνωστος παραμένει ο λόγος της επίσκεψής της στην Ελλάδα, όπου πραγματοποιεί συχνά τα ταξίδια της, ειδικά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

 

Τα ταξίδια της Μπελούτσι στην Ελλάδα

Μπορεί να έχει βρεθεί πολλές φορές στην ελληνική πρωτεύουσα, αλλά η Μόνικα Μπελούτσι έχει ιδιαίτερη αδυναμία στο νησί της Πάρου, αφού τα τελευταία χρόνια αποτελεί μία από τις επιλογές της για να περάσει το καλοκαίρι της.

Σύμφωνα με φωτογραφία που ανέβασε το καλοκαίρι του 2022 ο λογαριασμός στο Instagram με το όνομα Soula Glamorous, η Ιταλίδα σταρ έχει φτάσει στο νησί. Στο στιγμιότυπο φαίνεται να κάθεται σε ένα μαγαζί με φαγητό.

 

Δείτε τη φωτογραφία
 

monika

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...