Πέμπτη
09 Μαΐου 2024

Το «Maestro» ήταν ο απόλυτος νικητής της χθεσινής τηλεθέασης

Media

H πιο πολυσυζητημένη σειρά της φετινής σεζόν έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Πέμπτης στο MEGA και η τηλεθέαση του πρώτου επεισοδίου επιβεβαίωσε την μεγάλη προσμονή του τηλεοπτικού κοινού. Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, η πρεμιέρα του Maestro σημείωσε τηλεθέαση 31,2% στο σύνολο και 34,8% στο δυναμικό κοινό.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης κατάφερε να φτάσει σε τέταρτο έως και το 37,7%.

 

Το πρώτο επεισόδιο που μας εντυπωσίασε με την αισθητική του

Παξοί, υπέροχο σκηνικό, μοναδικές ερμηνείες από το ξεχωριστό καστ, μυστήριο, ανατροπές, χιούμορ, κινηματογραφική ατμόσφαιρα που μόνο ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ξέρει να δημιουργεί.

Μια παραγωγή που μπορεί κάλλιστα να συγκριθεί με αντίστοιχες του εξωτερικού. 53 λεπτά, που μείναμε καθηλωμένοι για να απολαύσουμε το πρώτο επεισόδιο του Maestro.

Περιμένουμε με αγωνία το επόμενο, που θα προβληθεί την επόμενη Πέμπτη, στις 22.40.

 

mega

 

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (07-05-2024)

Το ματς Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ για τη EuroLeague που θα κρίνει την πρόκριση για το Final-4 και ο ημιτελικός του UEFA Champions League Παρί Σεν Ζερμέν – Ντόρτμουντ ξε...

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (08-05-2024)

Το Game 5 του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα στο «Παλάου Μπλαουγκράνα», που θα κρίνει την πρόκριση για το Final-4 της Euroleague, ο αγώνας ρεβάνς της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μπάγερν Μο...

Φόρτωση άρθρων...