Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Maestro: Το MEGA κυκλοφόρησε φωτογραφίες από τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν

Media
Tags: «Maestro», Mega

Έναν μήνα πριν τη μεγάλη πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν της σειράς του MEGA, «Maestro», το κανάλι κυκλοφόρησε φωτογραφίες από τα γυρίσματα των νέων επεισοδίων.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έβαλε στο χαρτί τη συνέχεια της ιστορίας του «Maestro», δίνοντας πνοή στους ήρωες μετά τη δολοφονία του Χαράλαμπου που έγραψε και τον επίλογο της πρώτης σεζόν.

Δείτε τις φωτογραφίες

 

maestro

 

maestro

 

maestro

 

maestro

 

maestro

 

maestro

 

maestro

 

maestro

 

Οι συντελεστές της σειράς του MEGA συναντήθηκαν ξανά το περασμένο καλοκαίρι και ξεκίνησαν τα γυρίσματα σε Αθήνα, Κέρκυρα και φυσικά στους Παξούς. Καταπράσινα τοπία, σμαραγδένια νερά και ένας έναστρος ουρανός πάνω από τη μεγάλη πόλη είναι μόνο μερικά από τα σκηνικά που πλαισιώνουν τους χαρακτήρες του «Maestro» που θα μπουν και πάλι στις ζωές μας, μέσα από τη μικρή οθόνη.

Η δεύτερη σεζόν αποτελείται από 6 επεισόδια, με την πρώτη ελληνική σειρά που αποκτήθηκε για παγκόσμια διανομή από το Netflix, να κάνει πρεμιέρα στο MEGA, την Πέμπτη 16 Μαΐου, στις 22:40.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (28-04-2024)

Οι αγώνες για την 8η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League με κορυφαίο το ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, η δράση στο Moto GP και τα ματς ποδοσφαίρου από τα κορυφαία πρωταθλήματα ποδοσφαίρου τ...

Φόρτωση άρθρων...