Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Η νέα κωμική σειρά του MEGA έχει τίτλο «Μαίρη Μαίρη Μαίρη» και κάνει πρεμιέρα το φθινόπωρο

Media

Έρχεται το φθινόπωρο στο MEGA  η νέα σειρά Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη με την υπογραφή  του Μιχάλη Ρέππα και του Θανάση Παπαθανασίου.

Τρεις γυναίκες, τρεις διαφορετικές ζωές. Το μόνο που έχουν κοινό είναι το όνομά τους: Μαίρη.

Η Βάσω Λασκαράκη, η Κατερίνα Ζαρίφη και η Νίκη Λάμη υποδύονται τις τρεις ηρωίδες στη νέα κωμική σειρά του MEGA, που ζουν μία γνώριμη σε όλους μας καθημερινότητα με απρόοπτα, παρεξηγήσεις και σπαρταριστές ιστορίες.

Η Μαίρη είναι καλή σύζυγος, μητέρα και… ερωμένη. Η Μαίρη είναι σωστή νοικοκυρά, με μια πεθερά… μάλαμα. Η Μαίρη είναι ωραία και το παίζει μοιραία. Τρεις γυναίκες, τρεις διαφορετικές ζωές. Το μόνο που έχουν κοινό είναι το όνομά τους: Μαίρη!

Στο νέο τρέιλερ που κυκλοφόρησε το κανάλι η λέξη που κυριαρχεί είναι φυσικά το όνομα «Μαίρη».

 

Δείτε το τρέιλερ

 

 

 

Πρωταγωνιστούν: Σπύρος Πούλης, Κωνσταντίνος Γαβαλάς, Αντιγόνη Νάκα, η Σύλβια Δελικούρα, η Βάσω Γουλιελμάκη, η Μαίρη Σταυρακέλλη και η Πηνελόπη Πιτσούλη.

Έκτακτη συμμετοχή: Γιάννης Τσιμιτσέλης, Μαρία Καβογιάννη, Κρατερός Κατσούλης, Φωτεινή Ντεμίρη, Δήμητρα Στογιάννη, Πάρις Θωμόπουλος, Αντώνης Κρόμπας, Σπύρος Μπιμπίλας, Σοφία Βογιατζάκη, Μιχάλης Ρέππας κ.ά.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Οι Unboxholics στην εκπομπή «Watch Next» της COSMOTE TV

Λίγο μετά την πρεμιέρα της ταινίας τους «Μην Ανοίγεις την Πόρτα», οι Unboxholics φιλοξενούνται απόψε στις 20.00 (Παρασκευή 26/4, COSMOTE CINEMA 1HD & Youtube κανάλι της COSMOTE...

Μαρίνα Σάττι: Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι σε κατάστημα ΟΠΑΠ – Τα Πασχαλινά αυγά, ο τοίχος των ευχών και η αγάπη του κόσμου

Λίγες ημέρες πριν την αναχώρησή της για το Μάλμε της Σουηδίας, η Μαρίνα Σάττι βρέθηκε σε αποχαιρετιστήριο πάρτι που διοργανώθηκε από το Eurojackpot, τον χορηγό της ελληνικής αποστο...

Φόρτωση άρθρων...