Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

MasterChef 2024: Ισοψηφία στους γκρι – Ο αρχηγός έβγαλε τον τρίτο υποψήφιο

Media

Μετά τον Ηλία και τον Χρήστο Γ. που είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα στο MasterChef, η γκρι μπριγάδα έβγαλε τον τρίτο υποψήφιο.

Πρώτη ψήφο πήρε η Ζωή από τον αρχηγό τον Άνχελ. Η ψήφος της Βιβής πήγε στον Χρήστο, ενώ κι ο Σταμάτης ψήφισε τον Χρήστο θεωρώντας ότι είχε τη χειρότερη προσπάθεια. Ο Χρήστος από την πλευρά του ψήφισε τη Ζωή, όπως έκανε κι ο Κώστας. Η Ζωή «κάρφωσε» τον Χρήστο, όπως έκανε κι ο Ηλίας. Την ψήφο του στη Ζωή έδωσε κι ο Λευτέρης, με τους παίκτες να έχουν ισοψηφία.

Την απόφαση για το αν υποψήφιος προς αποχώρηση είναι η Ζωή ή ο Χρήστος, την πήρε ο Άνχελ που είναι ο αρχηγός της μπριγάδας. «Όπως ψήφισα σεφ. Η Ζωή θα πάει προς αποχώρηση», ανακοίνωσε ο Άνχελ στον Σωτήρη Κοντιζά.

Έτσι, τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση είναι η Ζωή μαζί με τον Ηλία και τον Χρήστο Γ.

«Έχω νεύρα. Από την άλλη, θέλω να γελάσω με όλο αυτό που έχει γίνει. Δεν ξέρω αν είμαι απογοητευμένη με τον εαυτό μου και τις αποδώσεις μου ή αν εγώ βλέπω τα πράγματα αλλιώς και αυτοί αλλιώς και δεν συμπίπτουν» δήλωσε η Ζωή.

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (02-05-2024)

Ο ημιτελικός Άστον Βίλα – Ολυμπιακός για το UEFA Europa Conference League και τα ματς Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα και Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός για τα play off της EuroLeague ξε...

Φόρτωση άρθρων...