Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

MasterChef 2024 spoiler 22/4: Η σκυταλοδρομία που οδηγεί στο Silver Award - Στη Λέσβο η τελική 6άδα για τον ημιτελικό

Media

Η Silver εβδομάδα του MasterChef 2024 περιλαμβάνει μια σειρά από απαιτητικές μαγειρικές αναμετρήσεις. Μέχρι την Παρασκευή 26/4 θα έχει αναδειχθεί μέσα από αυτές ο νικητής του Silver Award των 20.000 ευρώ. Η πρώτη δοκιμασία θα πραγματοποιηθεί στο επεισόδιο της Δευτέρας 22/4.

Οι μπριγάδες θα επιστρέψουν με διαφορετική σύνθεση κι αρχηγούς για μια μαγειρική σκυταλοδρομία, όπου οι μάγειρες θα εναλλάσσονται στον πάγκο της κουζίνας ανά 20 λεπτά. Οι τεχνικές τους πρέπει να δουλέψουν με αρμονία και συγχρονισμό για να πετύχουν την νίκη και να περάσουν στο επόμενο στάδιο. Και φυσικά να αποφύγουν την αποχώρηση.

Αυτές τις ημέρες προχωρούν τα γυρίσματα του MasterChef 2024 μέχρι τον ημιτελικό. Όπως είναι γνωστό μόνο ο μεγάλος τελικός είναι σε live μετάδοση και όλα τα προηγούμενα επεισόδια είναι πάντα μαγνητοσκοπημένα.

Η παραγωγή του ριάλιτι μαγειρικής έχει προχωρήσει μέχρι την τελική 6άδα. Οι 6 φιναλίστ του MasterChef 2024 μαζί με το σύνολο των 64 ατόμων της παραγωγής θα βρίσκονται στη Λέσβο την Παρασκευή 26 Απριλίου. Στο νησί θα γίνουν τα γυρίσματα 2 επεισοδίων μέχρι τις 30/4.

Οι συντελεστές του MasterChef θα διαμείνουν στα ξενοδοχεία ΖΑΙΡΑ, Blue Sea κι Ανδριώτης Studios. Πρόκειται για μια δράση της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εστίασης Μυτιλήνης Ασπίδα με σκοπό την ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας της Λέσβου στο ελληνικό κοινό.

Παράλληλα με την ανάδειξη των συγκριτικών τοπικών πλεονεκτημάτων του νησιού, καθώς και η ανάδειξη της γαστρονομίας του. Οι φιλοξενούμενοι αναμένεται να λειτουργήσουν ως πρεσβευτές του νησιού, καθώς μέσα από τις διηγήσεις τους, η εμπειρία τους θα ταξιδέψει σε μεγάλο κομμάτι των δυνητικών επισκεπτών της Λέσβου.

 

Δείτε το τρέιλερ του MasterChef 2024 για τις 22/4:

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στην «Axianews»: Βρήκαν «καύσιμα» οι τράπεζες

Με τίτλο: «Βρήκαν «καύσιμα» οι τράπεζες» κυκλοφορεί εκτάκτως αύριο, Παρασκευή 3 Μαΐου, η «Axianews». Πάμε για νέο ράλι στο Χρηματιστήριο Αθηνών και διανομή μερίσματος Εντυπω...

Φόρτωση άρθρων...