Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

MasterChef: Ο Άνχελ πήρε το ρίσκο και κατάφερε να εκτοπίσει τον Νίκο από την αρχηγία

Media

Στο MasterChef που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 11 Μαρτίου, οι κριτές έκαναν την ανατροπή με την ανακοίνωση στους 17 μάγειρες.

Τους είπαν, ότι όποιος το επιθυμεί εδώ και στο εξής μπορεί να προκαλεί σε μαγειρική μονομαχία τον αρχηγό της αντίπαλης μπριγάδας και να διεκδικήσει την αρχηγία εξασφαλίζοντας ασυλία μέχρι τους «12». Στην περίπτωση όμως που δεν καταφέρνει θα βγαίνει αυτομάτως υποψήφιος προς αποχώρηση.

«Υπάρχει κάποιος που θέλει τη θέση του αρχηγού;» ρώτησε ο Σωτήρης Κοντιζάς με τον Άνχελ να σηκώνει το χέρι του και να προκαλεί σε αναμέτρηση τον αρχηγό της γκρι μπριγάδας, Νίκο Κυψίδη.

 

Δείτε το βίντεο

 

Ο Νίκος συνεχάρη τον αντίπαλό του για το θάρρος του και δήλωσε πως «θα μιλήσουν τα μαχαίρια».

Παρά τις αντιδράσεις στον εξώστη, ο Άνχελ τα κατάφερε και εκτόπισε τον Νίκο από την αρχηγία, αποχαιρετώντας και την ομάδα του.

«Για μένα τώρα ξεκινάνε τα δύσκολα. Είναι ένα βάρος. Είμαι διατεθειμένος να το κουβαλήσω. Χάρηκα με τον εαυτό μου που έκανα αυτή την κίνηση και στο τέλος μου βγήκε» δήλωσε στην κάμερα του MasterChef ο Άνχελ αμέσως μετά τη νίκη του.

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Οι Unboxholics στην εκπομπή «Watch Next» της COSMOTE TV

Λίγο μετά την πρεμιέρα της ταινίας τους «Μην Ανοίγεις την Πόρτα», οι Unboxholics φιλοξενούνται απόψε στις 20.00 (Παρασκευή 26/4, COSMOTE CINEMA 1HD & Youtube κανάλι της COSMOTE...

Φόρτωση άρθρων...