Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

MasterChef: Παίκτρια ήταν υποψήφια για τέταρτη φορά, αλλά κατάφερε να παραμείνει

Media

Υποψήφιοι για να αποχωρήσουν από το MasterChef ήταν το βράδυ της Παρασκευής η Ζωή, ο Παναγιώτης, ο Χρήστος και η Βιβή και τα έδωσαν όλα για την παραμονή, σε μία απαιτητική δοκιμασία που ήθελε λεπτές γαστρονομικές δεξιότητες.

«Για μένα είναι η τέταρτη φορά, που είμαι υποψήφια και η ψυχολογία είναι στα πατώματα» εξομολογήθηκε η Βιβή λίγο πριν παρουσιάσουν οι σεφ και κριτές του MasterChef το πιάτο που θα έπρεπε να αντιγράψει μαζί με τους αντιπάλους της.

Τότε ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος υποδέχθηκαν στην κουζίνα του διαγωνισμού την καλεσμένη σεφ, Άλεξ Βασιλάτου η οποία και παρουσίασε ένα πιάτο που δεν επέτρεπε στους διαγωνιζόμενους το παραμικρό λάθος και την παραμικρή αστοχία.

Έτσι, αντιμετωπίζοντας αμφότεροι αρκετές δυσκολίες στη διάρκεια της δοκιμασίας, η Ζωή, ο Παναγιώτης, ο Χρήστος και η Βιβή ετοίμασαν τα πιάτα τους και τα έστειλαν προς δοκιμή στους κριτές και την καλεσμένη τους. Εκεί ωστόσο, ως είθισται στις δοκιμασίες αποχώρησης του φετινού κύκλου, δοκίμασαν τα τέσσερα πιάτα χωρίς να γνωρίζουν ποιο ανήκει σε ποιον παίκτη του MasterChef.

Αφού βαθμολόγησαν λοιπόν κάθε προσπάθεια, οι τρεις κριτές και η καλεσμένη τους βρέθηκαν μπροστά στους δυο άνδρες και στις δυο γυναίκες προκειμένου να τους ανακοινώσουν τα αποτελέσματα. Η απόφαση είχε παρθεί και από το MasterChef, σε αυτό ακριβώς το χρονικό σημείο, κλήθηκε να αποχωρήσει ο Χρήστος!

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στο «Καρφί»: Τον απειλεί μόνο το ΠΑΣΟΚ

Μη χάσετε το Σάββατο 27 Απριλίου 2024 το αποκαλυπτικό «ΚΑΡΦΙ» που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα της χώρας με πλούσια θεματολογία και πολλές αποκλειστικότητες. Διαβάστε: Η ΔΕ...

Φόρτωση άρθρων...