Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Survivor 2024 – Trailer 11/3: «Έχει γίνει ο χειρότερός μου εφιάλτης μέσα στο παιχνίδι» – Σε δύσκολη θέση ο Σταμάτης

Media

Οι εντάσεις στο φετινό Survivor δεν σταματούν. Οι παίκτες δεν δείχνουν διατεθειμένοι να ρίξουν τους τόνους και έτσι οι συγκρούσεις ανάμεσά τους δεν έχουν τέλος.

Σύμφωνα με το trailer για το σημερινό (11/3) επεισόδιο, ο Σταμάτης Ταλαδιανός βρίσκεται σε δύσκολη θέση, καθώς τόσο παίκτες της αντίπαλης ομάδας, όσο και συμπαίκτες του, δεν κρύβουν την ενόχλησή τους απέναντί του.

«Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο, δεν είναι δυνατόν. Βλέπετε τι γίνεται κάθε φορά; Είστε το παρεάκι σας, μιλάω και πέφτετε όλοι πάνω μου! Τι θέλετε; Δεν μπορώ να καταλάβω τι θέλετε ακριβώς από εμένα», ακούγεται να λέει ο Σταμάτης, την ώρα που Μπλε και Κόκκινοι βρίσκονται στον δεύτερο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας.

Στη συνέχεια τον βλέπουμε να μιλάει στην κάμερα και να αναφέρει δυσαρεστημένος ότι: «Έχω και την Χρύσα από δίπλα, η οποία μικρή μου αδελφή ήταν και έχει γίνει ο χειρότερός μου εφιάλτης μέσα στο παιχνίδι».

Από την άλλη, ο James τονίζει πως: «Ο Σταμάτης έχει μπερδευτεί πάρα πολύ, γιατί γενικά έχει πει αρκετά ψέματα και τον έχουμε πιάσει offside πολλές φορές. Προσπαθεί να παίξει την κάρτα του θύματος!».

 

Δείτε το trailer για το σημερινό επεισόδιο:

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (30-04-2024)

Τα ματς Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα για τη EuroLeague, όπως και ο ημιτελικός του Champions League Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης ξεχωρίζουν ...

Φόρτωση άρθρων...