Σαββάτο
20 Απριλίου 2024

Μαύρο Ρόδο: Η σύγκρουση του Πέτρου με τον Βίκο είναι σφοδρή

Media

Ένα νέο συγκλονιστικό επεισόδιο έρχεται απόψε στις 22:40 στο «Μαύρο Ρόδο» και προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του MEGA. Η σύγκρουση του Πέτρου με τον Βίκο είναι σφοδρή, με την Αγγελική να βρίσκεται μοιραία στη μέση, ενώ η Γιάννα αποκαλύπτει στην Ευτυχία την αλήθεια για τον Σταυρίνο. 
 

Διαβάστε την περίληψη του αποψινού επεισοδίου

Η σύγκρουση του Πέτρου με τον Βίκο είναι σφοδρή, με την Αγγελική να βρίσκεται μοιραία στη μέση. Η Γιάννα αποκαλύπτει στην Ευτυχία την αλήθεια για τον Σταυρίνο. Η Όλγα και ο Λευτέρης δεν πείθονται από τις απαντήσεις της Πολυξένης για το πού ήταν. Εκείνη όμως έχει τον τρόπο να χειρίζεται τέτοιες καταστάσεις. Η Ηγουμένη κατακεραυνώνει την Κασσιανή με τον λόγο της. Δεν είναι διατεθειμένη να υποχωρήσει στους εκβιασμούς της. Ο Ζαμάφτας γυρίζει στη Γερακιανή για να ολοκληρώσει την εκδίκησή του. Η Ελισάβετ είναι καταρρακωμένη από την αποκάλυψη για τις νυχτερινές συναντήσεις της με τον Πέτρο.

 

 

 

 

Πρωταγωνιστούν:

Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης, Θεοφανία Παπαθωμά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης, στον ρόλο της Ηγουμένης η Κατερίνα Διδασκάλου, Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη, Λουκία Παπαδάκη, Λένα Παπαληγούρα, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή, Νίκος Κουκάς, Δρόσος Σκώτης, Νίκος Γκέλια, Κατερίνα Μαούτσου, Πένυ Αγοραστού, Μαρία-Νεφέλη Δούκα, Νίκος Πολυδερόπουλος, Λεωνίδας Μαράκης, Μιχάλης Αρτεμισιάδης, Δημήτρης Παπαβασιλείου, Λευτέρης Τσάτσης, Τάσος Τζιβίσκος.

Σενάριο: Γιώργος Κρητικός
Σκηνοθεσία: Κώστας Αναγνωστόπουλος
Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιώργος Παπανδρικόπουλος
Σκηνογραφία: Αντώνης Χαλκιάς
Εκτέλεση παραγωγής: J.K. PRODUCTIONS
Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA

 

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Η Μαρίνα Σάττι και το Eurojackpot στο πάρτι της ελληνικής αποστολής - Τραγούδησε πρώτη φορά live το «Ζάρι» και το κοινό την αποθέωσε

Το δωδεκάρι τους στη Μαρίνα Σάττι έδωσαν όλοι όσοι παραβρέθηκαν, χθες, στο πάρτι που πραγματοποίησαν η ΕΡΤ και η ελληνική αποστολή στο Shamone, εν όψει του ευρωπαϊκού διαγωνισμού τ...

Φόρτωση άρθρων...