Πέμπτη
18 Απριλίου 2024

Όλγα Τρέμη: Η πρώτη της αντίδραση on camera μετά τη συνέντευξη του Μικρούτσικου

Media

Την πρώτη αντίδραση της Όλγας Τρέμη, μετά την αποκάλυψη του Ανδρέα Μικρούτσικου για το ειδύλλιο μεταξύ τους στο μακρινό παρελθόν, κατέγραψε η κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό».

Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός παρουσιαστής σε συνέντευξη που παραχώρησε αποκάλυψε τη σχέση που είχε αναπτύξει με τη δημοσιογράφο όταν εκείνος σπούδαζε στο Μαθηματικό, ενώ εκείνη ετοιμαζόταν να δώσει εξετάσεις για να μπει στο Οικονομικό της Νομικής.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν δίστασε να μοιραστεί «πικάντικες» λεπτομέρειες γύρω από τη σχέση που είχε με τη δημοσιογράφο στα νεανικά τους χρόνια, προκαλώντας μάλιστα μεγάλες αντιδράσεις.

Δεκάδες χρήστες του Διαδικτύου, αλλά και συνάδελφοί του, έσπευσαν να κατακρίνουν τον Ανδρέα Μικρούτσικο για όσα αποκάλυψε, με τον «σάλο» να μην έχει ακόμη κοπάσει.

 

Όλγα Τρέμη: Πώς αντέδρασε όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο για τις δηλώσεις του Μικρούτσικου

Πριν από λίγες ημέρες, η Τίνα Μεσσαροπούλου αποκάλυψε στον «αέρα» της εκπομπής «Happy Day» ότι μίλησε με την Όλγα Τρέμη, σημειώνοντας ότι την άκουσε «μουδιασμένη και σοκαρισμένη».

Η εκπομπή «Το Πρωινό» προσπάθησε να αποσπάσει μια δήλωση της δημοσιογράφου για το θέμα.

«Ενοχληθήκατε με όσα δήλωσε ο κ. Ανδρέας Μικρούτσικος;», ήταν η ερώτηση που έκανε η δημοσιογράφος, με την Όλγα Τρέμη να απαντά ευγενικά: «Σας ευχαριστώ για την ερώτηση, αλλά δεν θα απαντήσω».

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (16-04-2024)

Oι αγώνες ρεβάνς στα ζευγάρια Μπαρτσελόνα – Παρί Σεν Ζερμέν και Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για την προημιτελική φάση του Champions League, το κρίσιμο ματς του Περιστερίου με τη...

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (17-04-2024)

Oι αγώνες ρεβάνς στα ζευγάρια Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ για την προημιτελική φάση του Champions League, το ματς του Προμηθέα με τη Μάλαγα και η ...

Φόρτωση άρθρων...